Nieuws

Agromax beoordeling
De waarde van de beoordeling van de transparantie van informatie is een analytisch indicator wordt berekend op basis van publiek beschikbare informatie over de activiteiten van de juridische entiteiten. De voornaamste activiteit “kleinhandel van auto-onderdelen en accessoires”, opgenomen 14 aanvullende activiteiten. Organisatie Naamloze Vennootschap “CRUISE AUTO” toegewezen INN, OGRN, Okpo. Telefoon, e-mail adres en andere contactgegevens “Povolzhskaia Oil Company” in de Unified afwezig zijn en kunnen worden toegevoegd aan een vertegenwoordiger van de organisatie.


Dit is honderd procent resultaat van deze meststof. Outcome gegooid een goede hoeveelheid geld aan de wind, zavivshie scheuten en veel negatieve emoties.

managers en specialisten van de ondernemingen van de agro-industriële complex van het land – landbouwbedrijven, boerenbedrijven, de verwerking van planten, graan bedrijven en anderen. De winkel biedt een vriendelijke verkopers en redelijke prijzen.


De gezamenlijke organisatie van behandelingen op gewasbescherming en bladbemesting vermindert kosten. Geconcentreerde vloeibare meststof met boor in 11% (150 g / l). Bevat essentiële sporenelementen; enzymatische processen in de embryo van het zaad activeren, bevorderen eerder opkomen van zaailingen en verhoging van de vorst. Een deel van het zuur arhidonovaya controles bij planten systemische resistentie tegen biotische en abiotische factoren beschadiging of ziekte productie phytoalexinen.


“Agromax” – de eerste AgroCenter complexe diensten en producten, het aanbieden van de boeren een full service aan de best mogelijke omstandigheden. We gebruiken de cookie om u te voorzien van meer mogelijkheden bij het gebruik van de site. Door te blijven deze site te bladeren of op dit bericht te sluiten, gaat u akkoord met het gebruik van de cookie. Agromaks Kaliy450 – sterk geconcentreerde meststof bemesten, waardoor volledig waarborgen de planten met kalium middels bladtoepassing. Water oplosbare kalium vorm en het membraan pronikatel vergemakkelijkt volledige absorptie-element binnen plantenweefsels verhogen van de mobiliteit lid.


De bestanddelen worden snel opgelost onder grondig mengen van de werkoplossing. Derde behandeling dagen na de bloei op de levering van de bladeren en een betere groei shoot te verbeteren.


De belangrijkste activiteit is “de productie van aardolie”, meldde 6 extra activiteiten. Organisatie Naamloze Vennootschap “Povolzhskaia OIL COMPANY” toegewezen INN, OGRN, Okpo.


Het bedrijf kaart kunt u de volledige verklaring van de organisatie te geven. Details zijn verkrijgbaar bij de Unified Rijksregister van de rechtspersonen in de vorm van een elektronisch document. Download of een uittreksel af te drukken uit het register tot op heden op het moment van het verzoek of op de datum van uw verblijf in het verleden. Kalender kan een tijd suggereren als in de verklaring wanneer de gegevens worden gewijzigd.


Agromax

Inloggen

website

Het bevat boor als chelaat en membraan pronikatel in de samenstelling, waardoor volledige absorptie van boor door de plant en vergroot de mobiliteit van het element in de plantenweefsels. Boron biedt weerstand tegen een groei punt van ongunstige weersomstandigheden, het voorkomen van schending van de groeiprocessen en behoud van evenwicht in de plant fytohormonen.


  • Alle kopers waren tevreden met de manier waarop de daaruit voortvloeiende korting en de kwaliteit van de gekochte voertuigen.
  • Alleen in 2014, het heeft 30 eenheden van graan en voedergewassen apparatuur verkocht voor boeren, grote bedrijven, bedrijven van de regio Belgorod.
  • ik zeker aanraden het gebruik van kunstmest, en je cultuur zal goed worden beschermd tegen vorst en plagen.
  • ik gebruik een activator van meer dan één, en al de tijd dat ik een leuk rendement en geen insect doet geen pijn.
  • Mijn buurman zag me mest op het land te bewerken en vroeg de echtscheiding of niet, alles wat er over hem geschreven?

Een effectieve organische meststof voor alle gewassen. Het bevordert de actieve groei, herstelt en versterkt de plant. Middelen die in een handige verpakking – in de vorm van sachets, waarvan de inhoud is bedoeld voor verdunning in 10 liter water

.

Onze specialisten professionele hulp bij de selectie van de benodigde onderdelen van de uitrusting geschikt is voor uw productie-technologie. Met succes op de markt van apparatuur voor meer dan 10 jaar, is de officiële dealer van de toonaangevende producenten ter wereld. Je weet dat dit bedrijf de telefoon of een ander contact? In de Krim, de Russische volwassen hybride zaden van suikerbieten, waarvan de zaden van buitenlandse producenten zal vervangen. Hoe is het verschil met de Europese, zei de directeur van de Enterprise “Agromaks” Andrey Savchuk.


Populaire

Volgens de FSSP open handhaving procedure tegen de onderneming zijn niet beschikbaar. Onze faciliteiten zijn uitgerust met moderne apparatuur die het mogelijk maakt om hoogwaardige zuivelproducten complexen en onderdelen te produceren voor melk leidingen en melkmachines. Alle producten hebben een licentie in overeenstemming met de wettelijke normen en staat normen. GC “Agromaks” is een directe fabrikant, zodat onze klanten niet Overbetaald, het verwerven van boerderijen apparatuur van ons. De belangrijkste doelstelling van het bedrijf – het creëren van hoogwaardige zuivelproducten apparatuur voor agro-industriële complex van Rusland

.

Het belangrijkste product – gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen bescherming. Het is gemakkelijk verteerbaar meststof voor aanbrenging op gebladerte, gebruikt voor het kweken van planten die bijzondere grote hoeveelheden boor in een toegankelijke vorm (de snelle eliminatie van boriumgebrek in planten). Boron Agromaks 11% – sterk

geconcentreerde boor meststof boven dressing om te compenseren voor het gebrek aan borium in planten gedurende het groeiseizoen door bladaanbrenging

.

U kunt het telefoonnummer te bellen of te controleren op andere contacten online bio-Agromax.ru. Geweldige locatie, openingstijden 8-20, vriendelijke service, gezellig. FOLCROP B – het is een vloeibare meststof met een hoog gehalte aan boor. Een uitgebalanceerde combinatie en de optimale samenstelling van nutriënten.

Voor het gebruik van onze website is het noodzakelijk dat u JavaScript in te schakelen in uw browser. In VLSI geïmplementeerde dienst Alles over de bedrijven en de eigenaren. Het maakt het mogelijk voor een paar seconden om volledige informatie over een bedrijf te krijgen. Imprint Company Agromax, wettelijk adres, officiële website en check USRLE beschikbaar zijn in de SPARC-systeem (demo gratis beschikbaar).

Deze methode van toepassing het meest nodig is om te werken aan een lage vruchtbaarheid bodems. Magnesium – Deelname aan chlorofyl vorming, versnelt de groei van tuinieren, sierplanten, verbetert de smaak van de vrucht. Deze methode van toepassing het meest nodig is om te werken aan nizkoplodorodnyh bodems.Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *