Nieuws

Agromax speciale prijsempirisch bewezen dat als een top dressing voor de tuin en tuinplanten medicijn werkt bijzonder effectief. Houdbaarheid middelen te kijken naar de verpakking. Werksamenstelling, verdund in elke verhouding, te gebruiken in de komende uren. De penetratiegraad van elke plaatselijke middelen door de huid niet meer dan 1,5-2 cm.


De oprichters van LLC “Agromax”

Ideaal voor een normale ontwikkeling en snelle rijping. Kan worden gemaakt in het stadium van kieming en het vroege voorjaar in de beginfase van het groeiseizoen en voorafgaand aan de collectie in de herfst.


Dit is over het algemeen aardig,

misschien zijn ze afgeleid van humus, die is begonnen met het planten die werden behandeld met micro-organismen al ontleden. Gebruikt om de bodem)) en de behandeling van huidziekten bevruchten bij patiënten met / boerderijdieren. Company Agromax – de grootste leverancier van agrarische machines en materialen in de regio Belgorod

.

De belangrijkste profiel van de onderneming – het is reserve-onderdelen en apparatuur voor de pluimvee-industrie, vee en kassen. Vertegenwoordigers van kleine en middelgrote bedrijven in de regio Novosibirsk sinds het begin van de pandemie coronavirus hebben al meer dan 1,9 miljard roebel in subsidies. Ze zijn verdeeld over 48.000 ondernemers. Kunstmest Garden Forte – nieuwe agrarische technologie die combineert de nieuwste ontwikkelingen in de wetenschap

.

Voor het gebruik van onze website is het noodzakelijk dat u JavaScript in te schakelen in uw browser. In VLSI geïmplementeerde dienst Alles over de bedrijven en de eigenaren. Het maakt het mogelijk voor een paar seconden om volledige informatie over een bedrijf te krijgen. Imprint Company Agromax, wettelijk adres, officiële website en check USRLE beschikbaar zijn in de SPARC-systeem (demo gratis beschikbaar).


Populaire

Het bevat boor als chelaat en membraan pronikatel in de samenstelling, waardoor volledige absorptie van boor door de plant en vergroot de mobiliteit van het element in de plantenweefsels. Boron biedt weerstand tegen een groei punt van ongunstige weersomstandigheden, het voorkomen van schending van de groeiprocessen en behoud van evenwicht in de plant fytohormonen.


Volgens de FSSP open handhaving procedure tegen de onderneming zijn niet beschikbaar. Onze faciliteiten zijn uitgerust met moderne apparatuur die het mogelijk maakt om hoogwaardige zuivelproducten complexen en onderdelen te produceren voor melk leidingen en melkmachines. Alle producten hebben een licentie in overeenstemming met de wettelijke normen en staat normen. GC “Agromaks” is een directe fabrikant, zodat onze klanten niet Overbetaald, het verwerven van boerderijen apparatuur van ons. De belangrijkste doelstelling van het bedrijf – het creëren van hoogwaardige zuivelproducten apparatuur voor agro-industriële complex van Rusland

.

Garden Forte bevat een complete set van componenten die de bouw van de vitale functies van organen en een goede groei en ontwikkeling mogelijk maakt. Het verhoogt de vruchtbaarheid van de bodem, verbetert de spijsvertering processen van organisch materiaal, neutraliseert de schadelijke effecten van nitraten geeft milieuvriendelijke gewas veilig is voor de mens. Agromaks – Meststoffen bevindt zich

op r Krasnodar, Rostov Shosse, 38, van 301. Bijna alle spruiten verwelkt en kunnen niet worden opgeslagen hen. Gedurende vele jaren bezig ik bij de teelt en is nog nooit gebeurd.


Het bedrijf kaart kunt u de volledige verklaring van de organisatie te geven. Details zijn verkrijgbaar bij de Unified Rijksregister van de rechtspersonen in de vorm van een elektronisch document. Download of een uittreksel af te drukken uit het register tot op heden op het moment van het verzoek of op de datum van uw verblijf in het verleden. Kalender kan een tijd suggereren als in de verklaring wanneer de gegevens worden gewijzigd.


Dit is honderd procent resultaat van deze meststof. Outcome gegooid een goede hoeveelheid geld aan de wind, zavivshie scheuten en veel negatieve emoties. managers en specialisten van de ondernemingen van de agro-industriële complex van het land – landbouwbedrijven, boerenbedrijven, de verwerking van planten, graan bedrijven en anderen. De winkel biedt een vriendelijke verkopers en redelijke prijzen.


Alle andere eigenschappen van het geneesmiddel worden niet ondersteund door iets anders dan commentaar op het netwerk. En het is een wonder dat de kosten slechts 99 roebel vandaag. In principe, als het geld is er, waarom niet vermaken spuiten.  • algemeen directeur van Naamloze Vennootschap “Agromaks” Gorbatov Sergey.
  • De hoofdactiviteit van het bedrijf is Groothandel in land- en bosbouw machines, apparatuur en benodigdheden, waaronder tractoren.
  • de organisatie ‘naamloze vennootschap “Agromax” geregistreerd 20 maart 2015 op het adres Tula regio, district Uzlovaya, Khitrovo, Bldg 98.
  • de belangrijkste activiteit is de teelt van gewassen.
  • In de 2019 winst van het bedrijf bedroeg 3.845.000.
  • het bedrijf wordt geleid door Chikin Alexander.

Het belangrijkste product – gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen bescherming. Het is gemakkelijk verteerbaar meststof voor aanbrenging op gebladerte, gebruikt voor het kweken van planten die bijzondere grote hoeveelheden boor in een toegankelijke vorm (de snelle eliminatie van boriumgebrek in planten). Boron Agromaks 11% – sterk geconcentreerde boor meststof boven dressing om te compenseren voor het gebrek aan borium in planten gedurende het groeiseizoen door bladaanbrenging

.

Deze methode van toepassing het meest nodig is om te werken aan een lage vruchtbaarheid bodems. Magnesium – Deelname aan chlorofyl vorming, versnelt de groei van

tuinieren, sierplanten, verbetert de smaak van de vrucht. Deze methode van toepassing het meest nodig is om te werken aan nizkoplodorodnyh bodems.


Hier ben ik, bijvoorbeeld, al die tijd het gebruik van bio-kunstmest en is erg blij met zijn resultaat. Na de behandeling, zal deze middelen smelten vruchten groter in omvang en hebben een goede verhandelbaarheid. Ongebruikelijk om zulke snelle resultaten te zien, om eerlijk te zijn. Na het eerste gebruik gemerkt dat aardbeien waren meer eierstokken. Dit jaar heeft de vorst raken, dus ik zelfs wanhoop.


Voordat veldwerk, bij voorkeur 3-4 dagen voor het transplanteren van planten of zaaien, de bodem moet worden behandeld met een oplossing van 1 sachet Agromax, opgelost in 10 liter water. Buiten, bomen en struiken worden behandeld door middel van spuiten. Grown voorbereiding in overeenstemming met de instructies voor gebruik.


Dit concentraat – werkzame dressing, die alle belangrijk zijn voor de groei en vruchtvorming materiaal bevat, additieven ter bescherming tegen schadelijke dieren verminderen onkruid in de bedden. Dringt hun huid, verhoogt de kiemkracht van bijna 60% sneller kieming en maakt de toekomst scheuten sterk en krachtig.


Meststoffen hebben al anorganische oorsprong, bellen ze de verkeerde chemie. Bij de productie gebruik van natuurlijke mineralen die worden gedolven industriële methode. Kunstmatige toevoegingen in hen is meestal een minimum, dus maak je geen kwaad doen. Garden Forte – complex voor vruchten, bessen, kruiden, groenten, bloemen

.

Dit beïnvloedt de houdbaarheid en transport, commodity indices. De meeste planten als ze groeien stikstof, kalium, fosfor absorbeert mocht calcium, zwavel, koper nodig.


Garden Forte – de ontwikkeling van de Russische boeren, die zal leiden tot nieuwe kansen voor u. Het wordt genomen en een eigen tuinders en boeren op commerciële schaal. Het staat u toe om een ​​goede oogst te krijgen, zelfs op zware grond onvruchtbaar in de barre klimatologische omstandigheden van het noorden. U kunt worden besproeid met een oplossing in het vroege voorjaar en de hele zomer, winter in kassen en kassen. Niet alleen verhoogt de totale hoeveelheid fruit in de collectie, maar ook hun kwaliteit – het suikergehalte, de hoeveelheid water, pel sterkte

.
Agromax

functionele winnowing apparatuur maakt het ook voor de bereiding van zaden voor opslag of aanplant. Telefoon, e-mail adres van de officiële website en andere contactgegevens LLC “Auto-Cruise” afwezig in de Unified en kan worden toegevoegd aan een vertegenwoordiger van de organisatie. Meststoffen worden ook aanbevolen om te gebruiken als een dressing voor struiken en fruitbomen, vooral voor de transplantatie naar een nieuwe locatie. Weken van de zaden moeten een kwart van de inhoud van 1 zakje verdund in 1 liter water.

Gewrichten, afgezien van het feit dat er dieper kan zijn, en nog steeds een obstakel in de vorm van het gewrichtskapsel. De samenstelling menthol, die pijn vermindert vanwege uitwijken.Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *