Potentie

Aqua Disiac – Parfum met feromonen prijs, nu kopen, waar te kopen, opmerkingen,

Psychologen zeggen dat veel mensen hebben moeite om te communiceren met het andere geslacht. Parfumeurs adviseren om parfum te gebruiken met feromonen Aqua Disiac, geproduceerd in de mannelijke en vrouwelijke varianten. De fabrikant belooft dat na gebruik, Dating en Dating in een natuurlijke en aangename sfeer zal worden gehouden, omdat parfum het effect van genade en een instinctieve aantrekking partners kan veroorzaken. Laten we eerlijk zijn, als dit is wat de prijs van geesten, en hoe ze correct te gebruiken.

Diversiteit van het product range

Experts zeggen dat parfum Aqua Disiac ontwikkeld in de vrouwelijke en mannelijke versies. Parfum voor vrouwen is verpakt in een stijlvolle glossy doos van karton. Het is gemaakt in paarse tinten met de zilveren letters van de titel. De zijkant heeft een sleuf, waardoorheen zichtbaar doorschijnend glas fles dezelfde rode kleur. Op zijn nek geïnstalleerde een beweegbare wals, waardoor de geesten op het lichaam. Het volume van het flesje 10 ml en de prijs is 990 … (meer bij deze verbinding).

De foto laat zien dat mannen parfum met feromonen Aqua Disiac hebben ook een stijlvolle verpakking, gemaakt van zilver-zwarte kleur. Het is gemaakt in de vorm van een doos met een gleuf in de linkerhoek, waardoor de glanzende fles die lijkt chroomstaal bekijken. Onder de witte kap is ook een clip waarmee u op uw huid het nemen van de juiste hoeveelheid parfum. Een flesje van 10 ml met een redelijke prijs ongeveer 1000 roebel, om de prijs op die van mannen parfum op de officiële website (bijv. Deze link) te controleren.

De feromonen geven een signaal naar de hersenen.

We moeten ook vermelden het verzamelen van Aqua Disiac wilde muskus. Het wordt vertegenwoordigd door de beroemde parfumeur Patrick Martin en is gemaakt in vijf vrouwelijke varianten:

 • Moleculen.
 • La vie est belle.
 • Sublime Balkiss.
 • Eros Versace.
 • Boss ma vie.

In Daarnaast zijn er twee varianten van mannen parfum:

 • Blue de Chanel.
 • Eros Versace.

parfumeurs er rekening mee dat een onderscheidend kenmerk van deze serie is het gebruik van muskus die de eigenschap heeft om de stemming te verlichten, te verbeteren libido, stress en negativiteit van andere mensen, en innovatieve moleculaire complex verhoogt de duurzaamheid van het parfum, zodat ze om hun doelen te bereiken, zelfs met een matig gebruik.

Het principe van de werking van feromonen

De wetenschappers verklaren dat feromonen of lokmiddelen zijn stoffen uitgescheiden door de klieren van dieren en mensen. Ze hebben geen geur, maar wordt onmiddellijk gevangen genomen door het organisme en dienen als signalen naar de hersenen. Deze vluchtige stoffen zijn in staat om informatie te verzenden naar het andere geslacht over seksuele rijpheid, de beschikbaarheid, de bereidheid om een ​​paar te maken. Hebben vertegenwoordigers van hun geslacht ze roepen een gevoel van jaloezie, vijandigheid, of, omgekeerd, respect, locatie, graag.

In de collectie van het Aqua Disiac wilde muskus gebruikt allerlei feromonen, bestudeerd door wetenschappers-parfumeurs.

Deze feromonen in vaginaal vocht. En hoe dichter bij de eisprong, hoe groter de concentratie van deze vluchtige stoffen die door het lichaam. Zo natuur geeft om voortplanting, het is geen geheim dat wanneer je klaar bent om te bevruchten een vrouw heeft een speciale aantrekkingskracht voor mannen zijn.

De gegevens van de vluchtige stoffen hebben hetzelfde effect als copulin, maar ze worden gesynthetiseerd in het laboratorium. Deze ontdekking maakte het mogelijk om de kosten van de geesten te verlagen, zonder verlies van de efficiency percentage. En tal van beoordelingen van parfumeurs en klanten bevestigen dit feit.

Het effect van deze feromonen is de mogelijkheid om de concentratie van testosteron in het bloed mannen te verhogen. Als gevolg hiervan, de vertegenwoordiger van de sterke geslacht te wekken de aandacht, de belangstelling en interesse in de communicatie, evenals een verlangen meer nauw contact met de eigenaar van aroma “met een geheim”.

Dit attractant geproduceerd door de klieren van zowel mannelijke als vrouwelijke lichaam. Media wordt gezien door de mensen om hen heen met sympathie, respect, rente. Dus gebruik dit parfum product is beter voor vergaderingen, reizen, conferenties en andere communicatie niet gerelateerd aan het flirten.

De verzameling parfum gebruikt alle bekende feromonen.

De inhoud van deze mens feromoon parfum- muskus wild Aqua Disiac direct gericht op het winnen van de harten van de zwakke geslacht. In feite is het herkennen van deze geur, vrouwen instinctief willen seks met de eigenaar, omdat ze zien het als een energieke, onvermoeibare minnaar.

Deze mannelijke lokstof heeft een unieke invloed op vrouwen. Dus, vrouwen beginnen om de drager van de geur te behandelen met zorg en aandacht, bijna moederlijke participatie. In de feedback jongens mee dat onstabiele meisjes rust, vriendelijkheid, goed humeur.

Aanbevelingen voor het gebruik van Aqua Disiac

Psychologen vertellen ons dat geesten of te concentreren feromonen Aqua Disiac helpt veel mensen om het vertrouwen om uw mannelijke of vrouwelijke ontwaken voelen. Dus, na het aanbrengen van het parfum verlegen meisjes of jongens voelen een soort van steun aan vluchtige stoffen, en beginnen meer ontspannen, rustig en vriendelijk te gedragen. Zij hebben buitengewone stevigheid, stijfheid en angst voor afwijzing verloren. En dit wordt bevestigd door de vele fans van de Sexy producten het leven.

Hoe mannelijk en vrouwelijk parfum met feromonen gebruiken? Parfumeurs aandacht besteden aan het feit dat de lokstoffen niet de geur te hebben. Dus mensen moeten hun wens om het parfum gieten van top tot teen te onderdrukken. Aldus kan het tegenovergestelde effect, dat wil bereiken, veroorzaken een instinctieve vijandigheid en weigering te communiceren. Juiste toepassing omvat die een enkele rol over de huid de volgende lichaamsdelen:

 1. Het gebied achter de oren.
 2. Punt op je pols.
 3. Het kuiltje van je sleutelbeen.
 4. De hals (voor vrouwen).
 5. OL>

  Aanhangers van alternatieve geneeskunde adviseren het aanbrengen van een gearomatiseerde vloeistof naar een gebied gelegen vier vingers onder de navel, als, naar hun mening, er is een punt van seksuele energie.

  Het is belangrijk om parfum toe te passen met feromonen in overeenstemming met de instructies.

  Zelfs bij goed gebruik, verwacht niet meteen een succes, want de geesten zijn in staat om rente, sympathie, locatie wekken. Ze zijn echter niet in staat om ernstige gevoelens van liefde, toewijding, loyaliteit veroorzaken.

  Wat moet ik weten over geesten Aqua Disiac? Vergeet niet dat de producten van dit merk niet kan worden geplaatst op basis van alcohol, zoals de feromonen onder invloed van alcohol worden vernietigd in een moment. Daarom kan de detectie van dergelijke produkten te zien op de nep.

  Veel positieve beoordelingen over de parfumeurs en gewone mensen verzekeren ons dat de producten Aqua Disiac – een grote assistent in de communicatie en flirten. Het feromoon in de parfum, zal helpen om te communiceren met het andere geslacht, te elimineren verlegenheid, terughoudendheid, schaamte, zal het vertrouwen in haar beroep te geven.

Dit vind je misschien ook leuk...