Potentie

Atlant Gel – adviezen, prijs, waar te kopen, apotheek, is het de moeite waard?

Veel mannen zijn ontevreden met hun seksleven, dit is te wijten aan verschillende factoren, in de eerste plaats met de kortstondige erecties en de geringe afmetingen penis. Tegen deze achtergrond, de vertegenwoordigers van de sterke geslacht zijn er verschillende fobieën en complexen. Om te helpen omgaan met het probleem kan allerlei middelen, bijvoorbeeld Atlant Gel. Deze tool heeft vele voordelen, maar, en er omheen hangt een groot aantal mythen. Om nauwkeurig antwoord op de vraag over de effectiviteit van de te vullen, moet de structuur, werkingsprincipe, contra-indicaties en bijwerkingen te overwegen.

Het principe van de werking van de fondsen Atlant Gel

Het bereik van de aanvullingen op de penis te verhogen is breed genoeg, van dit bedrag is moeilijk veilig en echt effectief om te kiezen. Gebruikers beweren dat een positief resultaat snel kan worden bereikt met Atlant Gel, hoewel een van de mannen is ervan overtuigd dat dit is pure fictie. Professionals zijn meer geneigd om de eerste optie, want zelfs als je verhoging van de lid zal falen om de conditie van het voortplantingssysteem zal zeker verbeteren. Je moet weten hoe je het middel toe te passen, maar je moet kennis te maken met de samenstelling en de voordelen te worden.

Onmiddellijk dient te worden opgemerkt dat de toeslag uitsluitend wordt verkocht op de officiële website, zodat je niet nodig om allerlei verkopers, die een uniek aanbod te maken, maar vereisen vooruitbetaling geloven. Je kunt gewoon online te bezoeken, vul in een speciale vorm, bel dan de Manager en verduidelijking van de gegevens, dan wordt de bestelling wordt verzonden en de koper in een paar dagen om het supplement te krijgen en betalen in het postkantoor. Dit is de veiligste optie om te gaan, omdat de financiële verslagen van de koper na ontvangst. Als gevolg van dergelijke eenvoudige handelingen kun je een supplement dat de volgende taken zal vervullen krijgen:

 • penis in omvang toeneemt;
 • de verbetering van de kwaliteit van de erectie;
 • werkzame bestanddelen bevorderen verbeterde libido;
 • verlengt de tijd van de seksuele intimiteit, waardoor beide partners krijgen volledige tevredenheid;
 • vermindert het interval voor herstel tussen seksuele handelingen.

“Atlant Gel”

De ontwikkelaars beweren dat de XXL Power maakt geslachtsgemeenschap intenser en licht, vooral met de verzwakking van de mannelijke macht. Voor het gebruik van de middelen om een ​​medische faciliteit die de specialist voerde een diagnose van het evenement te bezoeken, gericht op het vinden van de oorzaken van de aandoening en de bepaling van de individuele intolerantie van de componenten. Indien de resultaten van het onderzoek zal voldoen, dan dient de arts bepaalt de wijze van aanbrengen en dosering.

Deze aanvulling is niet de enige met vergelijkbare eigenschappen, maar het heeft een enorm voordeel – de actie begint onverwijld, dat wil zeggen onmiddellijk na het aanbrengen. In uit slechts natuurlijke componenten, waardoor geen bijwerkingen en contra, kunnen enkele negatieve symptomen geassocieerd met allergische ReAction s of onjuiste doseringen. Opgemerkt dient te worden dat het gebruik van een groot aantal van de gel (meer dan de norm, waardoor de specialist gevestigd of geïnstrueerd) niet versneld resultaten zal geven, en in sommige gevallen kan leiden tot ernstige complicaties.

De gel moet regelmatig gebruik, bij dagelijks gebruik, het positieve effect is zichtbaar al na 30 dagen, dus voor de behandelingen die u nodig hebt, is ongeveer 15-20 minuten. Begin manipulatie met een kleine ontspanning bewegingen, voor de duur niet meer dan 5 minuten naar het geslachtsorgaan gebruikt voor toekomstige manipulatie. Na verloop van tijd de kracht en intensiteit van de massage toeneemt, is het belangrijk om niet te overdrijven, want er is een kans op letsel en materiële schade. In bijzondere gevallen waren er fracturen van de penis, de behandeling van die moet een chirurgische ingreep. Echter, deze manifestaties plaatsvinden op de achtergrond van niet-naleving van de basisregels in deze handleiding.

Wat is inbegrepen Atlant Gel?

De crème heeft opgedaan immense populariteit omdat het heeft veel positieve eigenschappen, heeft het lage kosten, waardoor het efficiënte en betaalbare middelen gemaakt. Voor het grootste deel is dit te wijten aan de unieke samenstelling, die is samengesteld uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten, ze zijn onder andere:

 • ginseng wortel;
 • Dimethicone;
 • betaine;
 • notoginseng;
 • Puama Muira;
 • bezem stekelige slager;
 • paardekastanje;
 • Ginkgo biloba;
 • notoginseng.

Veel van deze namen gewone man is niet bekend, maar u kunt er zeker van zijn dat deze onderdelen zijn volledig natuurlijk. Exotische ingrediënten worden gebruikt als stimulatoren van een erectie en libido, maar het maximale effect kunnen bereiken uitsluitend in combinatie met elkaar.

Finger slager, notoginseng en ginseng verhoging van de grootte van de penis, en het reguleren van de reproductieve mogelijkheden van het mannelijk lichaam. Onder de werking van de actieve bestanddelen versnelt cellulaire stofwisseling en verhoogt de intensiteit van de celdeling, dankzij de betere wijzigt de grootte van de penis. Paardenkastanje in combinatie met Ginkgo biloba en gemberwortel verbetert de bloedcirculatie in de liesstreek. Hierdoor de zwellichamen te vullen met bloed, wat leidt tot de verhoging. Dit effect is gevaarlijk zonder een verhoging van de elasticiteit van de constructie-elementen, omdat deze eigenschap beantwoordt paardekastanje.

“Atlant Gel” gemaakt van pure plantaardige grondstoffen

Muira Puama verhoogt het libido kaf als gevolg van actieve productie van testosteron, het verbetert de erectie kwaliteit en duur, want het blijft in de normale toestand naar de volledige stopzetting van de geslachtsgemeenschap. Een onderdeel van de betaïne niet mogelijk het optreden van BPH zijn het gevolg van de regeling van het uitwisselingsproces en de activering van verbeterde drainage van de erectie. Dit is een zeer belangrijke eigenschap voor mannen 40-60 jaar, wanneer het risico van deze ziekte is het hoogst. Dimethicone beschermt het lichaam tegen schade en verwondingen die kunnen optreden wanneer u uit te oefenen. Dit onderdeel is een natuurlijk smeermiddel, is een uitstekende component om de kwaliteit van dia’s.

Hoe toe te passen Atlant Gel?

Voor u de crème Atlant Gel toe te passen, moet je zorgvuldig te lezen de handleiding en een gekwalificeerde andrologist of uroloog te raadplegen. De expert zal u vertellen hoe het product te gebruiken en of het mogelijk is om het helemaal te doen, want er zijn individuele kenmerken van de penis, bijvoorbeeld kromming. In dit geval moet elke manipulatie worden afgeschaft, omdat ze de situatie kan verergeren. Behandel de pathologie moet onder toezicht van een arts, indien nodig, hun toevlucht nemen tot een chirurgische ingreep. Regels voor het gebruik van fondsen is afhankelijk van de leeftijd van de vertegenwoordiger van de sterke geslacht en hun ziekten van chronische type. Tegelijkertijd moet zijn indicaties voor het gebruik van de middelen, zoals gezonde seksuele orgaan, kan de werkzame bestanddelen geen enkel positief effect hebben, deze factoren omvatten de volgende aspecten:

Voor het gebruik van het product is het raadzaam om een ​​gekwalificeerde andrologist of uroloog raadplegen

Application middelen worden weergegeven voor mannen boven de 40 jaar, en ze hebben voor de hand liggende problemen met intieme leven. De crème wordt geproduceerd in tubes van 50 ml in de regel, dat voldoende is voor een cursus, bij regelmatig gebruik. Zorg ervoor dat u voordat u om vertrouwd te raken met de handleiding, dan moet je deze stappen volgen, zullen ze er als volgt uit:

 1. De huid van de penis en het gebied eromheen moeten wassen, schoon en droog.
 2. bij voorkeur na bad of douche ‘s morgens en’ s avonds, –

 3. De procedure wordt tweemaal uitgevoerd per dag. De verwarmde geslachtsorgaan beter leent zich voor elke manipulatie die versnelt het proces van het bereiken van seksuele effect.
 4. Als u een snelle effect wilt recht voor de geslachtsgemeenschap, dan 30 minuten voordat hij nodig heeft om een ​​bepaalde hoeveelheid van de middelen toe te passen voor de leden. Massage nodig om de crème te absorberen in de huid te krijgen. Dergelijke manipulaties zal de kwaliteit van geslachtsgemeenschap te verhogen, zullen nieuwe emoties te brengen, en als gevolg van de toegenomen duur van de seksuele daad van plezier te krijgen beide partners.
 5. Regelmatig gebruik van de gel om de grootte van de penis in lengte en dikte te veranderen maakt het mogelijk om de eerste resultaten te krijgen binnen een paar weken gebruik. Je hoeft niet te rekenen op onmiddellijke ingang, omdat het gereedschap is gebleken dat meer dan alleen langdurige blootstelling zijn.
 6. De gel wordt gelijkmatig aangebracht in een ruime hoeveelheid, verdelen over het oppervlak van het orgaan, laat het vervolgens gedurende 7 minuten, gedurende deze tijd, wordt de crème opgenomen. Ga dan verder met natte jelqing.
 7. OL>

  Het eindresultaat zal merkbaar zijn pas aan het einde van de therapeutische natuurlijk, maar het is onmogelijk om de intervallen te maken tussen applicaties van de fondsen niet eerder dan 3-4 weken. Ondanks deze informatie van de gebruiker, de mannen er rekening mee dat de grootte van hun penis groter werd na 10 dagen, heeft hij niet alleen in de lengte, maar ook in de breedte gegroeid.

  Gel Atlant Gel is een tool, die is gemaakt in overeenstemming met alle medische normen, de toeslag bestaat uit natuurlijke ingrediënten, zodat heeft een klein aantal contra-indicaties. Dit effect is snel, direct voor de geslachtsgemeenschap toegepast, maar het gaat weg na intimiteit. Dat is de reden waarom de crème dagelijks wordt toegepast voor 15-20 minuten, en mag diverse massage manipulaties te bereiken. Ze zorgen ervoor dat de structurele elementen van de penis te vergroten, zodat het effect voor de rest van je leven zal blijven, als je strikt de regels van te volgen.

Dit vind je misschien ook leuk...