Nieuws

Denta Seal – adviezen, prijs, waar te kopen, nu kopen, commentaren

Van warme thee en ice ijs uw tanden, zodat de pijn willen de muur te beklimmen. En geel met stippen van cariës draagt ​​nauwelijks bij aan de charme van uw glimlach. Op Hollywood kan witte tanden alleen maar dromen. Em>

Maar zelfs zo”n gewaagde droom kan werkelijkheid worden, als je begint te speciale vulling tandpasta Denta Seal te gebruiken. Em>

Denta Seal: wat is haar geheim

Je bent serieus, gezond persoon die uw tanden horloges. Je hoeft niet open ze bier caps, niet opgesplitst in een geschil walnoten, en niet knippen de draad.

Maar om een ​​of andere reden, de conditie van uw tanden is nog steeds verre van ideaal. Je kunt het niet in mijn mond, noch koud noch heet, verlegen glimlach in alle 32, want dan zullen anderen de lelijke gele plaque zien, en dat de meest onaangename – je moet vaker dan je zou willen gaan naar de tandarts .

Ach, perfecte tanden weinig, omdat deze functie is “geërfd”! En niet iedereen is gelukkig om “get” zo”n waardevol geschenk.

Maar er is een oplossing! Denta Seal – tandpasta-effect vullingen en whitening. Het is uniek in zijn organische, minerale samenstelling, die geen andere reinigingsproducten. Bevat minerale nano-deeltjes in vloeibare lak, die in staat is diep in het weefsel. De stof vult scheuren, gaten, chips, verhardt en sluit deze stevig, die een zware oppervlak.

Maar dat is niet alles! Denta Seal effectief reinigt het glazuur vlekken, tandplak en tandsteen. Het resultaat in slechts een maand kunt u een glimlach helderder op de 1-2 veld te maken!

Alleen deze tool:


 • heeft tot gevolg afdichting, waardoor verdere ontwikkeling van cariës;

 • beschermt het glazuur van verval;
 • verlicht ontsteking, desinfecteert de mondholte;
 • biedt een frisse adem de hele dag;
 • verwijdert tandplak, Tartaar;
 • verwijdert bloedend tandvlees;
 • heelt de beschadigde plekken van het mondslijmvlies;
 • bleekt het glazuur op 1-2 pek;

 • effectief verwijdert vlekken van koffie, tabak;
 • elimineert de gevoeligheid voor koude en warme.

Slechts 27 dagen en geen gaatjes!

De basis van het model hydroxyapatiet. Het is een unieke stof die bestaat uit microdeeltjes, afdichten van scheuren en poriën die worden gevormd op het glazuur. Het wordt steeds sterk, bestand tegen beschadiging en externe factoren.

Het product wordt geleverd in tubes van 50 ml. Informatie over de producent van tandpasta Denta Seal beschikbaar zijn in elk pakket. Hen is OOO “Contract” LTD.

Denta Seal: scheiding, misleiding of de waarheid

Whitening, mint, geneeskrachtige kruiden, en zelfs exotische Lotus. Vandaag in de markt is er een enorme hoeveelheid van de hygiëne en de verzorging van de mondholte op elk bereik. Is het mogelijk dat geen van hen hetzelfde effect als Denta Seal kan geven?

Kan nog steeds Denta Seal is een scheiding, bedrog, misleiding en bedrog? Of is het nog steeds zo, en de nieuwheid heeft echt een vulling woning?

Product werkzaamheid aangetoond in klinische studies. In vergelijking met de vele collega”s is Denta Seal beschikt over een groot aantal voordelen.

Voorkomt eerste tekenen van tandbederf in slechts 2 weken. Fast! Zonder pijn, tandartsen en ongemak! En na maanden van gebruik zult u vergeten waar de tandartspraktijk.

Het enige tandpasta met het effect van het vullen. Geen enkel ander medium geeft zo”n een uniek effect. Hydroxyapatiet stevig afdichten het hoogste microscopische scheurtjes. En dit vloeibare substantie zo sterk, dat hij niet bang voor mechanische belasting.

Bleekt het oppervlak aan de 1-2 veld. nanodeeltjes omvattende Denta Seal, verwijdert effectief tandplak, vlekken en zwarte vlekken, bleken het glazuur op 1-2 veld. Ze voorkomen ook de vorming van gele en permanent behouden van een witte kleur.

Zuinig tarief. Een tube is voldoende voor 3-4 weken regelmatig gebruik. Om een ​​keer om mijn tanden te poetsen, neem dan een kleine erwt van pasta.

Een betaalbare prijs. Zelfs de meest eenvoudige reiniging van Tandsteen kost veel geld. Nou, over de behandeling en de kosten van het invullen van een gelijkmatige en kan niet spreken. Prijs Denta Seal de korting zal alleen ….

vermindert de kosten van het gaan naar de tandarts. Een bezoek aan de tandarts kan kost je een aardige cent, niet om de zorgen en angst te noemen. Hoe slechter de conditie van uw tanden, hoe vaker moet je de tandarts te bezoeken, en hoe meer geld zal uw budget te verlaten. Maar Denta Seal kost slechts 990 roebel. Plus, het zal u helpen een lange tijd niet naar de angstaanjagende geluid van de boor hoort. En het geld dat bespaard om eindelijk iets wat je altijd al wilde kopen!

Natuurlijk, organisch, veilige samenstelling. Bijna alle gewone tandpasta bevatten deze gevaarlijke stof, zoals fluoride. En niet alleen hem. Meestal zijn ze nog steeds onder andere giftige kleurstoffen, parabenen, emulgatoren en andere gevaarlijke chemicaliën. Denta Seal slechts twee natuurlijke organische verbindingen – hydroxyapatiet en papaïne. En niets anders!

Welke resultaten moeten we verwachten Denta Seal?

De meest positieve! Aangezien dit nieuwe product werkt snel en zeer effectief!

Na 1 week. Emaille is hersteld tot 45%, geen plaque, onaangename geur in de mond.

2-3 weken. Volledig gevoeligheid, stopt tandbederf, verdwijnen Tartaar, donkere vlekken.

Door 4 weken. Het oppervlak wordt witter 1-2 toonhoogte, zijn er geen tekenen van cariës, de tanden wit, gezond en je glimlach trekt bewonderende blikken.

De gevoeligheid wordt verlaagd na de eerste toepassing! En in 27 dagen heb je een gladde, mooie en gezonde tanden! Geen pijn en tandartsen!

Composition Denta Seal

Een dergelijk uniek en werkelijk fantastische make-up en niemand tandpasta! Weet je wat het geheim van het zegel deel van Denta? Natuurlijke en veilige componenten die alleen in deze tandpasta zijn.

De hydroxyapatiet. Deze stof de kenmerken en eigenschappen absoluut identiek aan ons tandglazuur. Het behoort tot de organische groep van het apatiet wordt gewonnen uit de schaal van mariene weekdieren. Dankzij de nieuwste moderne technologieën van minerale deeltjes van schelpen worden verwerkt in vloeibare, viskeuze glazuur, dat zonder problemen dringt diep zelfs de kleinste kieren.

hydroxyapatiet vult scheuren en kristallizuetsya, vormen een harde, zeer duurzaam oppervlak. Dus de stof een betrouwbare en duurzame bescherming tegen mechanische beschadigingen en chemische oxidatie. En het maakt niet allergieën en andere bijwerkingen problemen veroorzaken, want het is volkomen veilig en natuurlijk.

Papaïne. Biologische groente enzym dat eiwitverbindingen. Het wordt gewonnen uit het sap van onrijpe papaya. Het is wetenschappelijk bewezen dat dit ingrediënt effectief verwijdert tandplak, Tartaar vernietigt, zelfs in de meest moeilijke plaatsen, en elimineert schadelijke bacteriën. Het enzym niet verwonden tandvlees, geen krassen op het glazuur en het niet vernietigen. Naast papaïne heeft een milde bleken woning en zorgt voor een frisse, aangename adem gedurende 12 uur.

Maar wat niet uit Denta Seal fluor, gevaarlijk kleurstoffen, emulgatoren, natriumlaurylsulfaat, schuurmiddelen, antibacteriële kunstmatige additieven, parabenen.

Contra-indicaties en bijwerkingen Denta Seal

Niet zeker of het product geschikt is voor u? Bezorgd dat het nieuwe product kan uw gezondheid schaden? Tevergeefs! In tegenstelling tot gewone tandpasta Denta Seal heeft in het algemeen geen contra-indicaties! Het kan gebruikt worden door absoluut iedereen, en zelfs kinderen vanaf 6 jaar.

Er zijn geen grenzen! Het nieuwe product is hypoallergeen, volledig veilig en bevat geen giftige of giftige stoffen. Vergeleken met vele tegenhangers heeft geen negatieve bijwerkingen.

Hoe te gebruiken Denta Seal?

Een geluid van de boor die u wilt uitvoeren aan de rand van de wereld! Bekijk tandheelkundige instrumenten veroorzaken vreselijke paniek en angst! En de geur van de drugs en trekt crash in zwijm!

Ach, maar zulke ervaringen zijn niet verzekerd, zelfs de meest wilskrachtige mensen. En het maakt niet uit wat de moderne tandheelkunde is in staat om de tanden snel en absoluut behandelen zonder pijn! Maar nog steeds eng!

Natuurlijk, om te voorkomen dat de tandarts bezoek is noodzakelijk, maar het aantal van deze campagnes kunnen sterk worden gereduceerd tot nul! Hiervoor is het noodzakelijk om regelmatig gebruik van speciale tandpasta Denta Seal.

Volg gewoon een paar eenvoudige stappen en zal een tandarts zien alleen in foto”s!

1Выдавите kleine hoeveelheid tandpasta op een natte toothbrush.2Начинайте aan de mondholte zoals gebruikelijk, schrobber plaque.3Чистка dient ten minste te reinigen 2-3 minutes.4Тщательно spoelen mond met water.5Процедуру minstens 2 keer per dag uit te voeren – ”s ochtends en” s avonds voordat bedtime.6Курс niet minder dan 30 dagen. Indien nodig kan worden verlengd.

Dat is alles wat de instructie over het gebruik van de Denta Seal! Niets ingewikkeld, is het niet?

Waar te kopen, hoe te bestellen en hoeveel tandpasta Denta Seal?

De gezonde witte tanden, zonder een enkele hole! Nou, is dat niet de droom? En ze kon wel eens een realiteit, maar alleen als je het echte, echte product te kopen. En het wordt verkocht slechts op één plaats – op de officiële website van Denta Seal

.

remineraliserende tandpasta met het effect van de afdichting is niet alleen populair in Rusland. Dus koop het kan ook mensen uit andere buurlanden. Voor hen is de prijs Denta Seal met de korting zal zijn:

  Recensies tandartsen

Wat doet een typische tandpasta? Het vormt een rijk schuim dat helpt om het oppervlak tandplak en voedselresten te verwijderen. En meer! Bovendien zijn geldigheid duurt gemiddeld 2-3 uren, daarna weer in de mond wordt een onaangename smaak, ademhaling niet vers.

Ja, en geen herstel van het glazuur en kan geen sprake zijn, omdat bijna alle tandpasta bevatten deze gevaarlijke element, zoals fluor, die, integendeel, vernietigt het glazuur.

In tegenstelling tot conventionele pasta”s Denta Seal bevat een unieke stof genaamd hydroxyapatiet, dat in 1993 officieel erkend door het Japanse ministerie van gezondheid werden erkend als de meest effectieve protivokariesnoe tool.

en het advies hetzelfde en de Russische tandartsen. Volgens de artsen reinigt Denta Seal niet alleen het oppervlak en herstelt de integriteit ervan.

Irina Rudnitskaya, tandarts, hoofd van de tandheelkundige kliniek “Denta Seal”

“Veel van mijn patiënten klaagden van buitensporige gevoeligheid, de kleur verandering van email cariës. Niets te verbergen, het grootste deel van de hygiëne van de mond niet in staat is om te beschermen tegen tandbederf. Ze alleen de mondholte schoon te maken. Voor een compleet behandeling van deze zeer weinig.

Tandpasta met Denta afdichtende werking van de afdichting een doorbraak in de tandheelkunde. Het is niet alleen effectief reinigt, maar aanzienlijk vermindert de kans op scheuren, cariës en tandvleesontsteking. Het is te danken aan het hydroxyapatiet dringt diep door in de weefsels van de tand en stevig verstoppen zelfs de kleinste scheuren en gaten.

Bovendien, Denta Seal perfect bleekt effectief verwijdert vlekken van koffie, sigaretten, verwijdert vergeling, Tartaar, en actief bestrijdt ziekteverwekkende bacteriën. Het resultaat is een frisse adem blijft gedurende de dag.

Aangemoedigd door het feit dat veel van mijn patiënten komen voor een routine-inspectie met absoluut gezonde tanden. Hoe ze deze resultaten bereikt? Ze begonnen alleen met behulp van Denta Seal, die hun tanden verhinderd verder verval. “

De beoordelingen van onze ongeveer Denta Seal

En wat is de mening van de mensen die erin zijn geslaagd om een ​​noviteit te lenen? Ze waren niet goed, helemaal teleurgesteld in het product? Response kunt u al van de recensies over Denta Seal. Bovendien lezen, de meeste van hen positief en slechts een klein deel van de negatieve. Dit suggereert dat het vullen van de pasta is echt effectief en helpt niet alleen om gaatjes te voorkomen, maar het glazuur witter 1-2 toonhoogte te maken.

Ik las een veel comentários over de tandpasta Denta Seal. De meeste van hen zijn positief, maar er is een commentaar en negatief. Voor sommigen is het hielp, andere niet. Maar ik heb toch besloten om te proberen. Nu, bij wijze van spreken, dragen de uitspraak.

Het grootste pluspunt is het feit dat de deuk of Forces werkt na de eerste toepassing. Onmiddellijk verloren gevoeligheid, tanden afkomstig van warm of koud. Ook was ik bezorgd over het tandvlees. De hele tijd ontstoken, en pijnlijke. Na een week van gebruik bijna alle gestopt.

Alena plaats, 28 jaar

geprobeerd een aantal verschillende pasta, spoelen, balsems en alle oneindige zin. Glazuur is niet versterkt en geen verminderde gevoeligheid. Van een vriend leerde over Forces deuk en besloten om het te proberen.

Eerlijk gezegd, ik geloof niet dat al zo-dat zal helpen. Poetste mijn tanden met het regelmatig en zelfs 3-4 keer per dag. Op zijn zachtst gezegd, was geschokt toen de volgende dag was van mening dat de tanden komt van de hete thee. Ik kon het niet geloven en probeerde te koud water te drinken – Ja, nog W niet komt

In het algemeen, heb ik genoten van Denta Seal meer dan een maand. Gedurende deze tijd het glazuur is inderdaad uitgegroeid tot veel sterker, verdwenen een walgelijke geur uit de mond, het tandvlees niet meer bloeden, en werd zelfs iets witter glazuur. Ik ben erg blij met zo”n geweldige resultaten.

Galina bojarova, 43

Van gewone Roken, de tanden waren bedekt met gele bloei. Meerdere malen Ik verwijderde het in de kliniek, maar de procedure alleen glazuur geslepen, en ik begon te tanden brokkelen. Besloten om de tandpasta Denta Seal proberen.

De eerste week niet in de gaten, maar de frisheid in je mond veel langer gebleven. Maar na een maand gemerkt dat tanden veel witter, ontbreekt volledig het zwarte punt, en belangrijker nog, ze stopten af ​​te brokkelen. Vroeger, bij het reinigen van de hele tijd uit te spugen de stukken. Nu is dit niet.

By the way, Denta Seal gekocht bij de apotheek, maar het duurder is er dan op de website van de fabrikant.

& nbsp;

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *