Nieuws

Electricity Saving Box – adviezen, prijs, waar te kopen, origineel, of het is het waard

Unusual product op de markt van elektrische toestellen – Elektriciteit opslaan Box of economische elektriciteit. Deze kleine doos, volgens de reclame, helpt aanzienlijk om het stroomverbruik te verminderen. Zulk een verleidelijk aanbod voor een zeer bescheiden prijs kan niet onverschillig blijven. Wat dit instrument is, hoe het werkt en wat de meningen van echte klanten?

Elektriciteit Saving Box – de echtscheiding of de waarheid

Op het eerste gezicht de reclame-pagina van het apparaat , die gemakkelijk kan worden gevonden op het internet, heel informatief. Beschreven verbinding regeling Elektriciteit opslaan Box, principe van de werking, de bovenstaande tabel van de efficiëntie van het gebruik op verschillende plaatsen, certificaten van overeenstemming zijn ook beschikbaar. Er zijn veel analogieën met een zeer gelijkaardig principe van de werking.

Hoe werkt het?

het principe van deze inrichting is dat het uiteindelijk stabiliseert de dynamica, distribueren uniform. Het is een soort van een statisch Converter, het op orde brengen in de elektrische chaos van een huis gevuld met een verscheidenheid van huishoudelijke apparaten. Belooft stroompieken trimmen wanneer overbelast en daalt in het netwerk, omdat dit apparaat is in staat om te filteren en te elimineren deze verschijnselen . Dit zou een positieve invloed hebben niet alleen de hoeveelheid energie verbruikt, maar ook op de duur van de operatie.

Plaats dit apparaat in de nabijheid van de meter door eenvoudigweg in de fitting. Natuurlijk, voordat het gebruik van de Elektriciteit opslaan Box is aan te bevelen om kennis te maken met de handleiding. Dan, na het inschakelen van het toestel met één druk op de knop, je begint te besparen tot 33% van de elektriciteit. En al deze prachtige besparingen, volgens de verkopers, legaal is, omdat het apparaat is na de teller.

Al het bovenstaande klinkt spannend, maar laten we onderzoeken of het waar is of Scam de naïeve koper.

Welke logica zegt?

Elk weldenkend mens moet worden gewaarschuwd voor twee dingen:

  • Te veel besparing (33%);
  • Lage prijs ≈ 600-700 … (op internet);
  • Onbekende merk.

Ten eerste, een dergelijk groot percentage besparingen voor zo weinig geld is twijfelachtig. En ten tweede, als het echt wetenschappelijk onderzoek dat dergelijke hoge resultaten laat zien, het zal worden uitgebracht door een bekende firma. Het feit is dat grote bedrijven zijn zeer snel te reageren, het kopen van alle nieuwigheden. De opkomst van dergelijke effectieve ontwikkeling in de weinig bekende bedrijven moeten wekken achterdocht. En de distributie van het product via een distributeur, en niet hun eigen vertegenwoordiging, zoals dat hoort bij een serieuze organisatie.

Wat natuurkunde zegt?

reclameslogans beloven veel van bonussen gebruik van het apparaat. Het fungeert als:

  • Economies of elektriciteit;
  • Van de spanningsregelaar;
  • Converter reactieve stroom in het actief is.

Om deze aspecten van de producten te evalueren, moeten we kennis in de natuurkunde. Als u de informatie van internetsites verkennen, wordt het effect van het instrument gecontroleerd door het meten van de stroom in het netwerk voordat u het apparaat en vervolgens. Blijkbaar is het verbruik van elektriciteit en actief vermogen netwerk in de metingen niet bij betrokken. Toch zal het even welke specialist u vertellen dat de totale stroom in het netwerk kan verminderen met de fluctuatie van de macht factor, zonder dat het verminderen van het energieverbruik.

Er zijn ook versies die dit apparaat zet de reactieve vrije energie in een actieve vorm. En hier een goed geïnformeerde expert zal u vertellen het feit dat de reactieve energie bestaat voor de werking van elektromagnetische velden, maar ook andere soorten worden niet geconverteerd. Actieve energie en draagt ​​daarom de naam die wordt omgezet in andere vormen van energie voor onmiddellijk gebruik.

Andere distributeurs beweren dat de inrichting detecteert een faseverschuiving tussen stroom en spanning, maar het is gewoon niet mogelijk als de verbindingsmethode. Onnodig te vermelden dat het apparaat net niet de stroomsensoren een faseverschuiving niet werkt te bepalen. Bovendien promotiemateriaal soms, in plaats van het werkelijke vermogen optreedt volledig, waardoor de tabel van efficiëntie is duidelijker.

Wat zit er in het apparaat?

Promotional foto’s van economices Elektriciteit opslaan Box vol met foto van zijn uiterlijk, maar wat is het vullen? Het openen van deze kleine plastic apparaat, is het mogelijk diepe teleurstelling voelen – een paar items in plaats van wat was beloofd, een verfijnde regeling. Alles wat kan worden gevonden in de MEGAPRIBOR: diodebrug, voeding, condensator en twee LED-lampen. Zelfs voor de schooljongen is het duidelijk dat thatis meer van een zaklamp dan een serieuze apparaat voor zulke enorme besparingen.

Al services die worden verschaft door een dergelijke inrichting is het licht van een klein LED-lampen. Hij is absoluut nutteloos in het dagelijks leven, tenzij je besluit om het te gebruiken als decoratie.

adviezen van echte gebruikers

Wat de argumenten “voor” en “tegen” iedere leads, potentiële kopers die geïnteresseerd zijn in het eindresultaat van het gebruik van dit apparaat. Deze informatie kan zeggen alleen degenen die hebben gekocht Elektriciteit Saving Box. De echte meningen zal u helpen om volledig te begrijpen of om een ​​dergelijk apparaat niet zelf te nemen.

Een paar jaar geleden, bleek ik ook de zogenaamde Electricity Saving Box. Gaf het aan mij, ervoor te zorgen dat ik nu bespaart tot 30% elektriciteit. Ik kreeg zelfs een demonstratie van de “power” – tester liet zien hoe de snelheid van stroomverbruik variëren. In een demonstratie van het wonder van het apparaat elektricien vriend, was ik in een milde vorm uitgelegd wat de doos.

Ik ben niet wanhopig, maar zijn werk in reële omstandigheden hebben ervaren, vasthouden aan de eerste meter socket (volgens de instructies). Mijn familie is het eten van een bepaalde hoeveelheid van kW, de werking van het apparaat niet dit verbruik te veranderen door tot 5% , niet tot 30% te noemen. Het is triest dat streven naar de senioren zal vallen voor deze truc en brengen hun karige salaris op deze scheiding op te slaan.

zullen zeggen ter ondersteuning van het forum, die waarschuwen tegen het geld te verspillen aan zulke dingen. Al meer dan honderd mensen viel voor deze truc, wat niet verwonderlijk is met zo’n verleidelijk vooruitzicht om te sparen tot 30-50% van de elektriciteit. Geplaatst de massa van pseudo-argumenten en allerlei tafels van effectiviteit, al was het maar om te knoeien met de hoofden van mensen.

Zelfs het effect van de spanning regelgeving vereist een krachtige en dure unit is vrij groot, en wat kan dit plastic doos die 200 gram weegt? Onzin!

Een overzicht op het forum over “Electricity Saving Box”

Heel bewust van de waanideeën van supereconomy, kocht ik deze “Electricity Saving Box” in het belang van het experiment. Gemeten verbruik voor en na – de besparingen zijn 0%. Als ik me niet vergis, is zelfs 1 kW toegevoegd. Wanneer het proberen om vragen te stellen aan hun opgehangen. Degenen die vertrekken rave adviezen over het wonder apparaat op de forums, om uit te vinden is mislukt. Dit alles is duidelijk: een volledige scheiding . Kan zeker proberen, als er geen spijt van!

Feedback bij boeren forum

Kan worden gevonden positieve adviezen over het apparaat Electricity Saving Box, die een vreemd karakter, alleen maar reclame zijn.

Alert ouders Elektriciteit opslaan Box

Hiermee wordt de praktijk, wanneer vertegenwoordigers van deze bedrijven die soortgelijke apparaten Elektriciteit opslaan Box ga naar huis . Hun klanten zijn senioren die niet verlicht zijn online meningen over de wonderen van het wetenschappelijk denken op het gebied van energiebesparing. Ze zeggen dat ze managers van enkele grote energiebedrijven, die samenwerkt met het pensioenfonds. Er wordt verder gemeld dat volgens een speciaal programma voor gepensioneerden worden uitgenodigd om te kopen tegen een gereduceerde prijs is een geweldig apparaat.

Oude, gehoord over het percentage besparingen bereid zijn te betalen, vooral omdat de meeste van het bedrag naar verluidt betaalt Pensioenfonds. Mensen vechten met grote hoeveelheden geld, ondanks het feit dat op het internet is het veel goedkoper. Maar wat de prijs, zoals blijkt uit meningen en tests, zoals een apparaat is absoluut nutteloos.

Verdelers van dit prachtig apparaat geldt wisselen concepten , onvolledige of halve waarheden. In feite is de aankoop van deze Electricity Saving Box, krijg je een mooi Korobchenko met een even leuke LED-lampen is alles over eventuele besparingen en spraak kan niet. In ieder geval, dit apparaat is een zuivere scheiding en fraude!

Dit vind je misschien ook leuk...