Nieuws

Fish XXL – waar ze te kopen en hoe is de prijs?

Sommige vissers beweren dat als je niet activatoren gebruiken voor de vis en de visserij is niets te doen, kun je thuis zitten en niet op zoek naar avontuur. Maar de overgrote meerderheid zei dat dergelijke trucs te gebruiken op de visserij dit een slecht idee was en is nog niet klaar voor het plezier en voor de winst.

Gewoon om maar één ding te zeggen, aan beide zijden zijn gelijk, maar elk op verschillende manieren. Een ding moet ik zeggen, activatoren bijten is geen scheiding, ze werken, maar allemaal verschillend. Ieder moet pick-up juiste aas en aas. Laten we meer te praten over dit en aandacht besteden aan de meest populaire activatoren.

Wat veroorzaakt de beet Fish XXL

Dus wat zijn de activatoren en hoe ze werken in het water? Laten we erover praten. In plaats van de visserij gegooid een stukje aas (volume eens met de stelling dat aanwezig is in elk pakket is). Na het ophalen van aas naar de bodem begint haar optreden. De belangrijkste doelstelling van de activatoren vis – vis aan te trekken van over de hele reservoir in plaats van de visserij

.

Aminozuren, vetten en andere lokmiddelen, die tot de activatoren zijn opgelost in water en vormt een plek op de bodem in de visserijvlek. Het is een smet op de bodem zorgt ervoor dat de vis op zoek naar voedsel, en wekt haar eetlust, en in aanvulling op het aas haak haar om niets te eten.

De beet hoeft niet lang te wachten. Als u van plan bent om op te vissen in de vijver, zal de geur geleidelijk verspreid over het water, dus moet de verleiding een beetje stroomopwaarts. Zoals voor de winter visserij, dan is zelfs beter – de wetten van de fysica is niet geannuleerd. In koud water en geur aantrekkelijk om te vissen verontreinigende stoffen verspreiden veel sneller.

Eigenschappen Fish XXL

Activatoren beet ontworpen om vis en ontwaken haar eetlust te trekken. Op hen en let. Sommige stoffen kan slechts één functie uit te voeren, hun effect zal klein zijn.

 • De vis gewoon passen in plaats van de visserij, maar de beet zal niet;

,

 • De vis zal iedereen behalve je bijten

  Deze situatie is niet voor iedereen, dus het beste om te zoeken naar stoffen die beide eigenschappen tegelijk te hebben. Het gaat over deze zullen we hieronder bespreken, in onze rating. Maar over alles onder de bestelling.

  Bijwerkingen Fish XXL

  Side effecten van het gebruik van activatoren is niet zo belangrijk, maar ze moeten opletten. Als aandachtig naar de instructies te lezen (en dat doet het grootste deel van onze mensen), is het mogelijk om het te overdrijven met de dosering, daarom zul je de vis verzadigen te bijten, het zal niet.

  Er is een kans van schrikken vis, maar als je de activator knabbelen te kopen op de officiële website, zal dit niet gebeuren. U kunt jagen de lage prijs en de aankoop verlopen of nagemaakte slechte kwaliteit van het product, dan is het effect zal klein zijn. Als het ooit zal zijn.

  Het werkingsprincipe Fish XXL

  Het werkingsprincipe van de activator beet is zeer eenvoudig en bestaat uit twee fasen:

  1. lokken vis aan de visplek;
  2. Het wekken van haar honger;
  3. OL>

   Just om de vis te lokken naar de punt van de visserij klein is, is het noodzakelijk om ervoor te bijten. En doe het allemaal met één team nog moeilijker. Daarom wetenschappers jarenlang empirisch gekozen voor de combinatie van de componenten van de activator bijten en bereikte het gewenste resultaat.

   Top 5 beste activators bijten

   De beste activatoren van bijten – degenen die volledig voldoen aan de behoeften van de visser. En iedereen heeft verschillende behoeften – sommigen het graag roofvissen te vangen, en sommigen de voorkeur te lopen met de vlotterstang op zoek karper. Daarom, om het even welke algemene score van activatoren bijten zou een slecht idee zijn te maken.

   We hebben besloten om te kiezen alleen de meest populaire activatoren bijten en beschouwen elk van hen in detail, en natuurlijk om een ​​recensie achter te laten van de redactie van de website (ik was aan het vissen met al die wordt beschreven onder het aas) en kennis laten maken met de beoordelingen van de vissers.

   Vandaag de dag, onder onze ogen waren de 4 meest populaire triggers van de bijtende, is Fish XXL (die ook wordt genoemd hongerige vissen), nevel activator Fish XXL, Dubbele Vissen en aas vissen XXL sensationeel Effect. Ik denk dat iedereen heeft gehoord over hen en willen de hele waarheid te kennen.

   Activator bijten Fish XXL

   Fish XXL (vis Hungry of hongerige vissen) is een van de best verkopende vissen goederen. Heb van hem gehoord vrijwel alle vissers, maar de meeste zijn negatieve beoordelingen verlaten. En slechts een klein deel van begrijpen hoe toe te passen en reageert positief.

   Dit patroon leidt bij veel vissers af te vragen over Fish XXL echtscheiding of niet. Zal je meteen vertellen: neen. Mensen weten niet hoe ze met een hamer ook roepen dat het slecht is, maar zwijgt over het feit dat hun handen zijn rondingen. Ik hoop dat al begrijpt waar ik heen wil.

   Beschrijving van de activator H4>

   Fish XXL wordt beschouwd als de meest betrouwbare, meest populaire en meest gebruikte onder andere activatoren van vis. Sommigen zeggen dat dit heel erg wordt beïnvloed door reclame. Maar als je een andere onzin adverteren, dan actief te gebruiken, zal niemand.

   Veelzijdigheid Fish XXL doet ons denken van de vele vissers. Immers, als een deel activator hap evengoed vredig en roofvissen aantrekken en zelfs ongeacht de tijd van het jaar (het werkt net zo goed voor de zomer te vissen en winter). En de samenstelling wordt vastgelegd in detail, outdoor tas lokken kan worden opgeslagen voor een lange tijd en het zal niet slecht te gaan.

   Eigenschappen H4>

   De officiële website van de verkoop activator knabbelen vis Vis XXL noemt zijn product een van de meest belangrijke doorbraken op het gebied van de visserij en wetenschap. Na controle van de informatie, kun je zien dat het de volgende eigenschappen:

  • Werken bij een zeer grote afstand, het aantrekken van vis uit alle van het reservoir naar de geselecteerde bestemming;
  • De vis wekt abrupt de eetlust en opgeslagen voor een lange tijd. En vooral ook van invloed op de grotere exemplaren, die continu wordt ingevoerd in de plaats van de visserij.
  • even effectief in de zomer, winter, herfst en lente vissen. En kunt u ook de visvangst in zee- en zoet water vissen te verhogen.

  Kopen H4>

  Om de activator bijten Fish XXL hoeft alleen maar de eenvoudige velden in te vullen in de vorm die door te klikken op de link verschijnt kopen. U hoeft enkel uw telefoonnummer en de naam, en dan wachten op de oproep operator (ze noemen binnen 10 minuten).

  Om in de vragenlijst in te vullen

  Prijs activator bijten Fish XXL ongeveer 1300 bereikt …, maar niet voor onze bezoekers van de site. Wanneer u klikt op de link die we een activator hebben voor de beet kost slechts 990 … (of 359 UAH) per pack, dat is 3 zakjes. Houd er rekening mee dat de oorspronkelijke goederen worden verpakt in verpakkingen van 3 zakjes. De levering van de activator wordt uitgevoerd in de meeste van de grote landen, zoals Europa, Oekraïne, Wit-Rusland, Kazachstan, Moldavië en Kirgizië uitgevoerd.

  Trigger Fish beet XXL

  Fish XXL is de tweede meest populaire, maar niet effectief. Deze activators beet bekend bij alle vissers als een van de beste winter activatoren. Maar het is beter dan die in het voorjaar, zomer en herfst

  Wijzigingen vanaf 16 juni. Toegevoegd nieuwste activator bijten Fish XXL voor de zomer te vissen. U kunt door hier te klikken bestellen.

  Maar niet de essentie, het is echt aan het werk het aas. Neem de klassieke aas voor karper (cake + meel) en toevoegen aan het gedeelte van de nevel (aantal aftakkingen in de fles wordt bepaald door de massa van bereide mengsel). Ready, nu zul je niet met lege handen naar huis.

  U kunt ook omgaan met het aas met de spray activator. By the way, erg handig als karper vissen. Ik strooi vaak boilies deze samenstelling. Het beste van alles het manifesteert zich met een combinatie van de geur van gebraden kip en pruimen.

  Beschrijving H4>

  Trigger Vis beet XXL niet onderdoet als hierboven beschreven. Integendeel, hij wint in sommige omstandigheden. Het voordeel is de consistentie – de activator is gemaakt in de vorm van een spray. Het is erg handig om te gaan met kunstaas en aas voor het gieten in het water.

  Eigenschappen H4>

  De eigenschappen van dit aas is niet anders dan de vorige, door de manier waarop we waren rating, het selecteren van al haar leden, zodat ze twee van de belangrijkste indicatoren bezat. En Activator van bijten Fish XXL is geen uitzondering.

  De eigenschappen zijn als volgt:

  1. Ten eerste, lokt hij de vis uit de wateren van het reservoir naar de plaats van de visserij, en creëert een wolk van lokstof die haar daar houdt;
  2. Bovendien, als de vis geur activator zij ontwikkelt het gevoel van honger en ze begint te actief op zoek naar voedsel.
  3. OL>

   Kopen H4>

   Om door Activator bijten Fish XXL is vrij eenvoudig, het is alleen nodig om te brengen in de juiste velden van het formulier in met uw naam en telefoonnummer. Dan wachten op de oproep exploitant, die zal gebeuren in de komende 15 minuten.

   Om in de vragenlijst in te vullen

   Activator bijten Dry Blooder

   Activator bijten Dry Blooder is een nieuwe en effectieve activator, die werd bijgewoond door Europese wetenschappers en vissers uit alle landen van het GOS. De vissers gaf advies over de voorkeuren van vis van verschillende soorten, en wetenschappers hebben geprobeerd om stoffen die ertoe kunnen leiden dat de vis om actiever te worden synthetiseren.

   Dankzij de samenwerking van onderzoekers zijn erin geslaagd om een ​​werkelijk effectieve tool, die in staat is om een ​​grote vangst te bieden te creëren. De combinatie van feromonen en albumine (dit is opgedroogd bloed) heeft geleid tot een complex van stoffen die de werking van elkaar versterken.

   Beschrijving Droog Blooder H4>

   De werking van de activator Dry Blooder gebaseerd op de interactie van droog bloed en feromonen. De combinatie van dergelijke componenten leidt tot honger van de vis, die zij niet in staat is zichzelf te beheersen. Het enige resultaat voor de vis aan de aas aan de haak te eten. Belangrijkste effectief middel activator:

   1. Droog het bloed, bekend als albumine. Deze stof wordt op een natuurlijke dierlijk bloed op een natuurlijke wijze. Iedereen weet dat eiwit is het meest gemakkelijk verteerbare stof in het menselijk lichaam, vissen en dieren. De samenstelling van albumine opgenomen 95% van het proteïne (eiwit). Simpel en effectief eten -. Hier is wat je vis nodig
   2. Gesynthetiseerd feromonen, die beginnen te voelen van de honger van de vis veroorzaken. Dankzij de invloed van stoffen vis kan niet alleen de controle van de honger. Ze begint om actief te bewegen in de richting van de plaats waar het feromoon was in het water en vindt uw aas.
   3. OL>

    Eigenschappen Droog Blooder H4>

    Activator bijten Droge Blooder lokt de vis aan de visserij als gevolg van het effect van haar bijzondere combinatie van feromonen en albumine. Na het bemesten het ei, na 10-20 minuten, een hongerige vis begint te zwemmen naar uw aas. Nu is de belangrijkste taak van de visser is alleen in de tijdige haken en het spelen van een vis.

    De werkzame bestanddelen van de activator de beet aromatisch enzymen plasma van de vis. En deze componenten zijn heel anders dan hun tegenhangers. Ze ruiken gewoon direct verspreid over de vijver en maakt de vis beet.

    Droog het bloed Droge Blooder in de vorm van een poedervormige massa, die moeiteloos domeshivat te lokken of aan de mondstukken. Op de winter visserij is het het beste om de activator Dry Blooder omgaan met de zeer aas, dat na haar duik in het water creëerde een aantrekkelijke plek geur.

    De voordelen van Dry Blooder H4>
    • ongetwijfeld werkt voor de visserij in de zomer als in de winter;
    • bevat alleen natuurlijke, geconcentreerde feromonen en gedroogd bloed;
    • albumine werkt geweldig bij het vissen op de rivier en het meer;
    • trekt vis met een enorm gebied van het reservoir;
    • activator de beet is universeel en even goed trekt roofzuchtige en vreedzame vissen.

    Werkt het best droog bloed Dry Blooder naar vleesetende vissen de volgende soorten aan te trekken: karper, karper, zeelt, voorn. Als om te praten over het roofdier, hij blinkt uit bij het vissen op meerval, snoek, snoekbaars, Chub, baars en kemphaan.

    Buy Dry Blooder H4> Om de activator bijten Droge Blooder in Europa, Oekraïne, Georgië, BeloEurope of Kazakhstan je hoeft alleen maar het invullen van een eenvoudig aanvraagformulier op de officiële website hetgeen lager is dan kopen. En dan wachten op de oproep Manager om de gegevens over de levering te werken.

    Om in de vragenlijst in te vullen

    Video beoordelen van de activator bijten de droge bloed H4>

    Ik denk dat het beter 1 keer te zien dan 100 keer te lezen. Bieden u een video waarin de visser met jarenlange ervaring vertelt over de eigenschappen van deze activator bijten en hoe u het correct toepassen om veel grote vissen te vangen.

    Activator vissen Double Fish

    Activator vissen Double Fish even goed bekend in de visserij kringen, de waarheid is niet zo vertrouwde vorm. Dit is van een set voor de visserij. Het kopen van het zal u het pakket waarin het aas is de lokstof en speciale verbinding voor de behandeling aas te ontvangen. Nogal een interessante benadering voor vissen, is het niet?

    Erg handig ding, zoals ik vaak een roofdier te vangen (en er aas wordt niet gebruikt), de verwerking alleen Wobbler, siliconen aas of trollen. Hier is de manifeste voordelen van Double Fish in de eerste plaats -. De economie

    Beschrijving H4>

    Veel klanten beoordelingen schrijven over het gebruik van deze aas. Het werd getest in verschillende waterlichamen: rivieren, kanalen, meren, baaien, zeeën, en zelfs in verschillende seizoenen winter en zomer. Ze werkte op hoera, het belangrijkste is om het aandeel tijdens het koken te houden.

    Dit alles wordt vermeld op de revers van de verpakking, is er duidelijk wanneer, hoe en waar te lokken of aas te behandelen geschilderd, voeg aas deze activator is cool. Met de toepassing ervan beginnende gebruiker, die zich vervolgens niet willen dat de ervaren vissers onthullen het geheim van succesvolle visserij.

    Eigenschappen H4>

    De samenstelling van de activator, die volledig identiek aan de natuurlijke feromoon vis daaruit vrijkomende tijdens het leven. Geef haar het instinct om te eten. Alles gebeurt op de fysiologische niveau en de vis zwemt naar de gelokt plaats, zelfs vanuit de verste delen van het water, en vervolgens Jaro begint om het aas te grijpen.

    Kopen H4>

    Het koopproces is heel eenvoudig: het is noodzakelijk om te klikken op de link die wordt verstrekt onder deze paragraaf, en vervolgens in het bestelformulier in te vullen (naam en telefoonnummer in de juiste velden) en wacht op een oproep operator verkrijgen van het adres van de levering.

    Om in de vragenlijst

    vullen om door activator vis Double Fish beschikbaar zijn voor de burgers van Europa, Oekraïne en Wit-Rusland. De prijs is 2950 … en 848 UAH, respectievelijk. Maar nogmaals, we geven u de gift in de vorm van kortingen door te klikken op onze link vindt u een visserij-kit te ontvangen voor slechts 1390 399 … of hryvnia.

    Activator bijten Fish XXL Effect

    Sensationeel aas, wordt over deze activator hoorde elke visser. Sommigen zeggen dat de vis pikte op het aas behandelde hem net zo verbijsterd. Interessant is het feit dat het trekt een rustige en roofvissen.

    herhaaldelijk opgemerkt dat piek begint zeer graag lokt die gegoten Fish XXL Effect grijpen zijn. Zelfs na paaien voedingsperiode van dergelijke activiteit van de predator waargenomen. En witte vis is vrij goed antwoord daarop.

    Beschrijving H4>

    Activator Fish XXL schot effect wordt alleen in vloeibare vorm. Dit is 5 zakken (van folie), kleine grootte, en elk van hen gevuld met de samenstelling. Het volume van elk sachet 5 ml Opdat men vissen hoeft slechts een halve pakket.

    Eigenschappen H4>

    Actief bijten vis in alle weersomstandigheden in een lichaam van water wordt geleverd door het effect op de instincten van de vis op de fysiologische niveau. Opgelost in water activator afscheidende feromonen, en de vis begint instinctief de bron actief absorberen.

    Kopen H4>

    Ook hier is alles eenvoudig: klik op de onderstaande link, vul de bijbehorende velden van het formulier en verwacht dat de adviseur van de gegevens voor de levering, die in Europa, Kazachstan en Wit-Rusland wordt uitgevoerd Verfijn

    .

    Om in de vragenlijst

    De levering is per koerier rechtstreeks naar uw huis te vullen. Dit proces duurt 1 tot 10 werkdagen en is volledig gratis. De prijs van een verpakking (5 injectieflacons vloeibare activator nibble) is slechts 1450 ….

    Activatoren bijten een echtscheiding of niet?

    Ik verklaar ondubbelzinnig: de activerende bijten Fish XXL, Fish XXL, Double Fish and Fish XXL Effect is niet een scam en ze werken geweldig. Wij zijn een gerenommeerd bron die wordt bezocht door veel lezers en onder hen is er een goed deel van permanent. We laten ons niet te schrijven over die niet controleren op hun eigen ervaring.

    Dit geldt ook voor dit artikel, alle 4 van de activator is getest door mij persoonlijk, en een paar van mijn vrienden. Hun effect is dubbelzinnig en zal zich tonen op een positieve manier alleen wanneer de juiste combinatie van alle componenten.

    Succesvol vissen hangt af van vele variabelen. Daarom, zij die denken dat de activator kopen en u kunt een vis te vangen op een stok met een roestige haak verkeerd. De hierboven beschreven aas alleen helpen versterken van de vis.

    En de belangrijkste taak van de visser en blijft de juiste keuze van de techniek en de tactiek van de visserij, de selectie van de VSA en de visserij. Dus iedereen die de activator beet gekocht, maar het werkt niet. Daarna worden ze meteen gaan vissen forums en websites, het beschrijven van de storing. Ik kan maar een ding zeggen: het is in u, niet in het aas

    .

    Combineer de juiste versnelling, selecteer een visplek, geleid door de algemeen aanvaarde regels, ga dan naar de vissen proces serieus. En pas daarna toe te voegen aan je aas en het aas gekocht mix. Geloof me, het effect zal zich niet laten wachten.

    recensies van vissers

    Michael, 34, Minsk

    Zeer lang geleden kocht ik de activator Fish XXL en besloten om een ​​echte recensie te schrijven. Maar vandaag was de dag. Vanaf het moment dat ik voor het eerst ervaren in termen backlava, ga ik niet op het water zonder pakje lokt in zijn vissen box. Hij wilde niet eens me gered en actieve vis, en wanneer de vis botweg weigerde om aas te nemen.

    Valentin, 47 jaar oud, Moskou

    Gaf mijn vrouw van de visser daags arrangement activator Fish XXL Effect, was ik blij, zo vaak gemerkt dat de reclame op het internet. Dacht dat het een goed idee hem vissen te nemen. Kwam naar de vijver en deed alles zoals beschreven in de instructies. Maar geen wonder gebeurde. Ik ving precies hetzelfde als de rest van de vissers, een paar pond naar huis gebracht.

    Eugene, 19 leeftijd, Kiev

    Mijn vader is een fervent vissers, probeerde ik verschillende activators voor de vis, maar blij met slechts twee, maar Fish XXL en Double Fish. Ondanks alle kritiek van mijn vrienden, ze zeggen dat het is water en niets substantieels in het, ik besloot te gaan tegen de menigte en kocht een paar pakketten van activator. Nu, ik hield van te kijken naar de ongelukkige gezichten van die haters die zei dat het niet zou werken.

    Vladimir, 26 jaar oud, Sint-Petersburg

    Ik ben een fervent spinner, dus ik werd aangetrokken door de functie activator bijten Fish XXL hebben een positieve invloed op bijten roofvissen. Lang had niet gedacht, meteen besteld. Wachtte en stelde zich voor hoe ze vangen veel vis. Dus, vis met het gebruik ervan Ik echt schot, zodat u uw positieve feedback te verlaten en te vertellen met vertrouwen tegemoet. Activatoren van bite werk

    Sergey, 22 jaar oud, Novosibirsk

    We verzamelden met vrienden op een visreis en ik besloten om iedereen te verslaan. Zonder dat iemand het vertellen kocht ik een pakket van de activator en zet het in je vak. Bij aankomst bij de vijver Lees de instructies en deed alles goed voor haar. Lokken de vis en gooide de hengel te wachten op de vis te bijten. Dus, vis die dag verraste iedereen behalve ik. Dus ik heb deze feromonen niet geloven.

    Cyril, 27 jaar oud, Yekaterinburg

    De burgers van deze stad te leren kennen die om vis te vangen in onze wateren is heel moeilijk en soms onmogelijk, maar niet als je een Double Fish. Met dit ding gevangen we de grootste brasem onder alle vissers. De waarheid wordt verteld, dat ze op grote vis werkt bijzonder hard

    Albina, 39, Nizhny Novgorod

    Just gemerkt dat ik het enige meisje verlaten van een echte beoordeling was. Nou, oké. Vissen met haar man en ik kon niet begrijpen waarom hij vangt altijd meer dan ik, en toen zag ik dat hij met een soort flesje, zoals later bleek het was een Fish XXL Effect. Nu vangen we veel vis samen. Maar voordat dat ik zeker was beledigd door hem en niet voor meerdere dagen te spreken.

    Vitaly, 33 jaar oud, Vinnitsa

    Lange doorzocht waar de activator bijten vis Hungry in Oekraïne te kopen. Maar uiteindelijk vond de waarheid op het eerste, ik dacht, bracht het geld tevergeefs, onze karper heeft niet gereageerd op de “Honger vis”. Maar dan heb ik geprobeerd om het te gebruiken voor snoek en werd verrast – echt works./box]

    Andrew, 41 jaar, Kazan

    Heeft het verschil tussen de vangst niet in de gaten voor het aanbrengen van de activator en daarna. Ik zal dit zeggen: teleurgesteld, maar waarschijnlijk ik het was. Omdat vrienden constant met activatoren van bijten, en al zeggen dat het een positief effect op de beet.

    Kopen online Fish XXL

    Trek uw aandacht op het feit dat je moet kopen alleen die activators bijten, die je 100% zeker zal zijn. En deze kwaliteit kan alleen worden verkregen op de officiële website van de fabrikant, links naar die wij hieronder.

    Zal binnenkort de kou komen en zal moeten activatoren vissen voor de winter visserij. Dit is geen probleem voor de bezoekers van onze website, de officiële leveranciers van activatoren voor ijsvissen:

 • Dit vind je misschien ook leuk...