Gezondheid

Groene koffie – adviezen, prijs, waar te kopen, nu kopen, afslanken

Groene koffie Doorgaan om een ​​offerte te nemen van het artikel van de website van de American Society of Chemici: En op hetzelfde moment fragment uit Wikipedia: Wat doen de artsen zeggen over groene koffie De resultaten volgens de geclaimde effecten:? Conclusie:

Het groene koffie Scam?

 • vetverbranding effecten
 • Anti-cellulitis effect
 • Absoluut veilig voor de gezondheid
 • Zonder dieet en hongerstakingen
 • Zonder vermoeiende lichamelijke oefening
 • Thuis
 • Geeft het lichaam van gifstoffen
 • merkbare resultaten in de kortst mogelijke tijd

Het is de koppen die plaatsen de verkoop van groene koffie hit (aka Green Coffe ). Al het bovenstaande velen van hen zelfs te garanderen en beloven om het geld terug te keren als je niet tevreden bent met het effect binnen een maand. Wie zou echter, vond toen iemand te vervolgen voor de uitstaande verplichtingen, maar dat is een andere vraag. Rechts wondermiddel voor gewichtsverlies en verbetering van de gezondheid, en zelfs cellulitis zullen worden verwijderd, ongeacht of u bent een vrouw of een man.

Laten we eerlijk zijn ongegrond is als al deze beloften en waar komt groene koffie op ons hoofd. U vindt de informatie van de websites van de distributeurs van dit wonder drankje te nemen en te controleren officiële bronnen. Om niet te maken van deze websites reclame bronnen wordt niet gespecificeerd, maar als je wilt kun je Google het citaat aan het origineel te zien met mijn eigen ogen.

Een dergelijke studie werd daadwerkelijk uitgevoerd door de Universiteit van Scranton, hier is een video die Dr Joe Vinson zegt: Broadcast live-streaming video op Ustream

Alvorens over te gaan tot de ontdekkingen van Dr. Vinson ontmantelen, wil ik op te merken dat het onderzoek sponsorde, Applied Food Sciences, Inc. , dat is een van de grootste fabrikanten en verkopers van groene koffie in VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA. Dus, gewoon een notitie, zonder enige zweem van corruptie onderzoek, denk ik dat deze handelaren zijn mannen van eer en voor wat is niet weg.

Laten we dan eens een citaat uit het artikel van de website van de American Society of Chemists:

“Chlorogenic zuren zijn stoffen die van nature voorkomen in appels, kersen, pruimen, gedroogde pruimen en andere vruchten en groenten. Vinson, samen met de Universiteit van Scranton in Pennsylvania, wees erop dat koffie vanwege de populariteit in gebruik , is een van de belangrijkste bronnen van deze stoffen. “

En ook fragment uit Wikipedia:

Want op dit element in het voordeel van gewichtsverlies, het accent van verkopers groene koffie, met hetzelfde succes kunt u uittreksels van de zonnebloem, bosbes, populier, appel, pruim, en ga zo maar door te verkopen.

En nog beter om witlof te drinken, die cafeïne bevat, maar heeft ook voor een deel al bij ons bekend zuur. En trouwens de smelttemperatuur van chlorogeenzuur 206-210, betekent dit dat niet alle variëteiten van gebrande koffie wordt vernietigd. In het bijzonder als bruin (195) en New England roast (205 C) het praktisch niet wordt vernietigd, zodat we veilig kunnen koffie deze Amarok in de hoop om die extra ponden af ​​te werpen drinken.

Maar deze ontdekking zou niet genoeg zijn om groene koffie dergelijke brede bekendheid en verwachtingen publieke belangstelling heeft ontvangen. Had moeten zijn duwen het op tv, en dat werd gedaan in de beroemde Amerikaanse tv-show “Dr Oz”.

Ze namen 100 vrijwilligers, werd de helft gegeven een groene koffieboon extract capsules, de andere helft een placebo, dat wil zeggen een dummy, maar niemand wist het echte geneesmiddel is of niet. Ze hebben niet om uw levensstijl en dieet tijdens het experiment en te documenteren wat ze eten te veranderen.

Na 2 weken de Amerikaanse beschuitbollen gooide 55 kg per 100 mensen. Het aandeel van de mensen die het echte extract gedronken had 37 kg, en degenen die dummy dronken gooide 18 kg, respectievelijk. De zuiverheid van het experiment, is natuurlijk meer dan twijfelachtig, hoewel, omdat het dieet voor het experiment niet in experimenteel bevestigd, en dus zeggen dat groene koffie meer dan de terughoudendheid heeft beïnvloed om een ​​extra camera, meer dan veilig en niet doelstelling.

Nou, dat zelfs mensen die niet drinken het wonder koffie, gewicht verloren al suggereert dat de Amerikaanse dames met overgewicht hebben geprobeerd om minder te eten, en kunnen benadrukken over.

Goed natuurlijk heb je niet gedaan, allemaal ter wille van de wetenschappelijke waarheid, het is de belangrijkste prioriteit van een populaire tv-show.

Wat de artsen zeggen over groene koffie?

Pepper duidelijk dat er een link naar deze laboratoriumtests in de middag met vuur niet te vinden. Als het wordt beschouwd als een laboratorium experiment met een tv-show …

Ja, een onbetwistbaar feit! Maar de link naar de werkelijke wetenschappelijke gegevens te vinden werkt niet, dus niets te betwisten. De ijzeren logica: als een feit niet is, kan niet worden betwist, en als het onmogelijk is om te betwisten dat feit valt niet te ontkennen. Duim omhoog, zoals ze zeggen. En, natuurlijk, links naar vele proeven in verschillende landen te kijken naar vele websites in veel zoekmachines …

Nou, om precies te zijn, hoeft de vetten om het bloed voer gewoon worden gesplitst, en dus de chlorogeenzuur versnelt de vetstofwisseling, en geen vetten te nemen van het lichaam, waardoor de laag-vet voedsel. Het weet iedere man die bekend is met de grondbeginselen van de stofwisseling in het menselijk lichaam. En wat is het punt van het afbreken van vetten in de darmen wanneer alle deposito’s van vet is onderhuids vet, dat is dit zuur niet kan krijgen?

Laten we denken over de tekst van de site die groene koffie verkoopt met gember. Zij stellen dat veel groene thee voorkomt de opname van foliumzuur, die nodig zijn voor celgroei is en om de immuniteit te behouden en voorkomt dat de absorptie van ijzer, dat is van vitaal belang voor de vorming van bloed. Dat gezegd hebbende, ze nog steeds adviseren om 7 kopjes per dag te drinken. Het is duidelijk dat op deze site goede mensen niet willen …

Alle onzin, waarom onderdrukken spiermassa, wanneer het mogelijk is om te ontwikkelen en te versterken? In het algemeen, de standaard van het manipuleren van mening ongegronde beschuldigingen.

Een andere werven slogan dat nodigt iedereen die nog twijfelt gewoon op zijn minst proberen voor een verscheidenheid van koffie, zoals je hebt niets te verliezen … nou ja, behalve voor het geld besteed aan deze koffie.

Spreken van geld, de prijs van een halve kilo graan of gemalen koffie varieert 500-2000 …. vergelijkbare kosten met verschillende variëteiten van gebrande koffie, het enige verschil is dat groene koffie product dat op de plantages wordt geoogst en gebrande koffie product, dat wordt verzameld op de plantage, geroosterd en vervolgens verkocht. Ie groene koffie goedkoper te produceren, en is vaak duurder. Marketing trucs van alle kanten gewoon niet inspireren vertrouwen in het product.

De resultaten voor de genoemde effecten:

 • Vetverbranding effect is een leugen, niet vet te verbranden en bevordert de afbraak (lees assimilatie).
 • Anti-cellulite actie – allemaal onzin, want cellulitis is onderhuids vet, en het chlorogeenzuur breekt vetten in de darm. Sommige mensen adviseren om de groene koffie in de huid van de priester tegen cellulitis wrijven, adviseren wij hen in antwoord op zijn hoofd wrijven, kan bijdragen aan de ontwikkeling.
 • Absoluut veilig voor de gezondheid – een leugen, een product gevaarlijk voor de gezondheid, afhankelijk van de dosis, zelfs water kunt u zich dood te drinken en drink enkel met veel verschillende werkzame stoffen en zuren kunnen enorm schadelijk zijn voor de gezondheid. Nog steeds denken over het feit dat het voorkomt dat de absorptie van ijzer en foliumzuur.
 • Zonder dieet en honger is om gewicht te verliezen en eet cake, dat is echt de droom van geen vet, maar zelfs de focusgroep op de teleperadach aten minder, maar niet vanwege de directe begeleiding en emotionele druk.
 • Zonder de vervelende oefening, zonder dat ze je kunt afvallen als je gewoon minder eten.
 • Thuis – dank u, is het niet nodig om het te drinken in aangewezen gebieden, hoewel het handiger om iemand die het kopen om onmiddellijk te verkopen Herbalife en de aandelen van MMM te zien zou zijn
 • .

 • verwijdert uit het lichaam giftige stoffen – geen actuele gegevens over het is niet gegeven …
 • merkbare resultaten op de korte termijn, ja, geld is duidelijk minder, is het resultaat duidelijk merkbaar.

Conclusie:

Het belangrijkste argument – de chlorogeenzuur, dat breekt vetten in de darm. Het zou mooi zijn als mensen zouden vet alleen voor vetten, maar veel meer overgewicht mensen profiteren van een overvloed aan snelle koolhydraten (snoep, meel en andere voedingsmiddelen met een hoge glycemische index) waarin het zuur heeft geen effect. Dus als je nog steeds veel van deze producten te eten en drinken groene koffie, u vet zult u niet zeker stoppen te krijgen.

Er zijn goedkoper en meer nuttige bron van het krijgen van hyped professional van chlorogeenzuur is witlof, en het heeft geen cafeïne en getest voor tientallen jaren in de Sovjet-en post-Sovjet-ruimte. Heeft dezelfde nare smaak, maar gebruik meer.

Er is maar een manier om zich te ontdoen van overtollig vet zonder enig risico voor de gezondheid met een evenwichtige voeding en training in hun lichamelijke opvoeding. Andere methoden zoals lange vasten, liposuctie, supplementen kloppen van het hart en de stofwisseling zal vroeg of laat uw gezondheid beïnvloeden en leiden u naar het kantoor van de arts.

Experimenteer niet voor jezelf links wonder pillen en zet je schrap, je kont te verhogen van de bank af, meer bewegen en minder eten junk food. Het effect is gegarandeerd en bewezen door miljoenen patiënten over de hele wereld te allen tijde.

Dit vind je misschien ook leuk...