Nieuws

Handy Heater – rijst, nu kopen, waar te kopen, opmerkingen,

Herziening van het apparaat Handy Heater

Draagbare kachel – advanced modern design, in staat binnen enkele minuten koude huizen te verwarmen. De compacte apparaat niet rommel de vrije ruimte, aangezien het rechtstreeks met de uitgang zonder gebruik van draden en extra toestellen.

Na het inschakelen van de keramische elementen beginnen meteen aan de slag, het vullen van de kamer een comfortabele warmte.

De aanwezigheid van de thermostaat maakt het mogelijk om gewenste temperatuur, die op het led-scherm verschijnt ingesteld.

Timerprogrammering schakelt het apparaat na 12 uur continue werking, indien gedurende deze tijd waren er geen klikken.

Rovus heater Handy Heater neemt weinig ruimte, dus past gemakkelijk in een reistas. U kunt het met u wanneer u op reis om niet te bevriezen in de kou hotel.

Snelle warmte van de inrichting, staat de kamer te verwarmen tot 20 sq. M. Gebruikers hebben opgemerkt dat het verwarmingselement de lucht niet droog en heeft geen negatief effect op het slijmvlies. Dankzij deze Heater Rovus populair bij gezinnen met jonge kinderen en mensen die de zorg over hun gezondheid.

Kamer verwarming van kleine omvang, een rechtstreekse verbinding met de elektrische installatie, kunt u kopen tegen een betaalbare prijs, verwijzend naar officiële vertegenwoordigers van de fabrikant.

Customer reviews Handy Heater

Het netwerk actief bespreking van de kenmerken van het product. In de recensies mensen een positieve beoordeling van het werk van Handy Heater. Gebruikers zeggen dat de aankoop van het toestel – een betrouwbare manier in de winter warm te houden als het centrale verwarming niet goed functioneert op het juiste niveau

.

Extra producten:

Prijs en waar te kopen Handy Heater

Kamer apparaat voor het snel verwarmen met compacte afmetingen verkocht op de officiële website van de leverancier. De bron werkt samen met de fabrikant, zodat we instaan ​​voor de kwaliteit en betaalbare prijs producten.

 1. Om een ​​draagbare kachel Handy Heater die rechtstreeks wordt aangesloten op de uitlaat te kopen, in het bestelformulier op de website pagina te vullen.
 2. De klant zal onmiddellijk roepen werknemer van de onderneming voor het advies en de transactie.
 3. Het pakket wordt kabeljauw verzonden naar het opgegeven adres op de dag van aankoop. Levering is binnen 14 dagen.
 4. OL>

  Alle producten die warmte produceren, wordt grondig getest voor verzending uit te sluiten van een fabriek defect. Hoge kwaliteit deksel soepele werking en comfortabel gebruik van het product in elke situatie.

  De aankoop van dit product rechtstreeks bij de leverancier heeft vele voordelen. Nu begon actie in termen van die prijs krachtige verwarming wordt met de helft verminderd.

  Hoeveel is een Handy Heater:

  Gebruik instructies Handy Heater

  Het product wordt geleverd in een stevige kartonnen doos samen met de instructies voor toepassing in Europen. Voor het inschakelen kunt u de annotatie.

  1. Draagbare inrichting is ingericht voor het verwarmen van een kamer 20 sq. M.
  2. Een klein doosje van Black kleur binnen bevat een keramisch verwarmingselement.
  3. De achtervork is ontworpen voor standaard aansluitingen.
  4. Handy verdiende een Heater, sluit deze aan op het stopcontact en druk op de knop aan de zijkant.
  5. Indicator lampje gaat branden. Handmatig kiest de optimale temperatuur, en in 10-15 minuten de kamer opwarmt om de gewenste prestaties.
  6. OL>

   In de beoordelingen mensen schrijven dat de kachel is uitgerust met een beveiliging tegen oververhitting en spanningspieken. Als er een storing optreedt, schakelt het apparaat automatisch uit.

   om gevaarlijke situaties te voorkomen, adviseert de fabrikant de Handy Heater in de buurt van brandbare materialen niet op te nemen en om het binnendringen van vocht te voorkomen.

   Eigenschappen Handy Heater

   Nieuwe ruimte te verwarmen heeft 4 onmiskenbare voordelen, die de klanten in hun beoordelingen te benadrukken. Vermogen, brandstofverbruik, betrouwbaarheid en stille werking

   Belangrijkste specificaties:

 • hittebestendig slagvast kunststof;
 • keramisch verwarmingselement;
 • vermogen 350 W;
 • voltage 240 volt;
 • timer;
 • twee gebruiksmodes;
 • de mogelijkheid om de temperatuur te regelen.

Heater Handy Heater heeft een hoogwaardige thermische ventilatoren. Als gevolg van deze, de ruimte warmt snel op en blijft warm de hele tijd, terwijl het apparaat in werking is.

Dit vind je misschien ook leuk...