Schoonheid

HondroCream – reviews, prijs, waar te kopen, nu kopen,

Rugpijn of pijn in de gewrichten bekend, helaas, iedereen. Dit probleem met wisselend succes actief in vertebrologists, orthopeden, therapeuten, neurologen, psychologen en psychiaters. Actief – en in hun voordeel – onder vage pijn vertegenwoordigers van de occulte Sciences-tovenaars, helderzienden, genezers van verschillende gradaties van het onderwijs. Het probleem dat gezamenlijke en lumbale pijn veroorzaakt zo gevarieerd dat elke deskundige zal gemakkelijk vinden van een niche. De nieuwigheid van de laatste jaren – de crème HondroCream minstens bestaat uit natuurlijke componenten in zulke proporties aan dat de schade kon zeker niet -. Maar om de pijn te verlichten en de man het supplement is zeer effectief kalmeren

Waarom pijn in de onderrug en gewrichten zo onverwoestbaar?

In de onderrug er verschillende entiteiten die als een bron van pijn kunnen dienen:

 1. Spieren. Onhandige beweging, lichamelijke overbelasting, gedwongen lichaamshouding, het ontwerp – dit alles leidt tot een verstoring van de microcirculatie en aseptische ontsteking, gemanifesteerd door pijn. En toch -. De emoties, wrok, stress, onvervulde seksuele verlangens, drijven de spieren in spasme, waardoor de rug is “stake”
 2. tussenwervelgewrichten – ze bijna dezelfde structuur als andere gewrichten van het menselijk lichaam, en zijn onderworpen aan dezelfde ziekten en knie met elleboog
 3. .

 4. Tussenwervelschijven en hun uitsteeksel, beter bekend onder de naam van hernia.
 5. Vervanging van de wervels ten opzichte van elkaar.
 6. compressie of irritatie van neurovasculaire bundels.
 7. OL>

  Ons lichaam registreert alles wat ons overkomt. Ervaren masseur voor de locatie van de spier kan ongeveer de problemen die de mens kwellen te beschrijven. Als spierspasmen en zelfs vrij snel verwijderd, nieuwe neurale bruggen die het zenuwstelsel onthoudt gevormd, provoceren eindeloze aanvallen van pijn. een keer te zien zijn, de pijn in de onderrug of gewrichten vereist constante werk met jezelf of chronisch worden, verslechtering van de kwaliteit van leven.

  Chondroceras is een van de veiligste middel van natuurlijke componenten, die het complex om te gaan met dit probleem mogelijk maakt. Zalf HondroCream is één van de meest besproken op de forums middelen, wat op zich is het bewijs van de populariteit van het supplement.

  De samenstelling van chandrakirana HondroCream

  De aanvulling bestaat uit alleen natuurlijke ingrediënten, te weten:

 • paardenkastanje – optimaliseert veneuze uitstroom, vermindert wallen, versterkt de wanden van de bloedvaten;
 • eucalyptusolie – vermindert de ontsteking en pijn;
 • menthololie de lokale afleiding, vermindert pijn impulsen, jeuk, vernauwt huid bloedvaten;
 • De rode paprika is een natuurlijke pijnstiller;
 • kamfer – verbetert lokale bloedsomloop;
 • pijnolie is een natuurlijk ontsmettingsmiddel en pijnstillend middel;
 • terpentijn of terpentijnolie, houthars “open” de haarvaten, aanzienlijke verhoging van de bloedcirculatie ter plaatse van pijn.

Het is belangrijk dat de crème HondroCream, die is volkomen onschadelijk en veilig te gebruiken voor mensen van alle leeftijden met een verscheidenheid aan spier- en gewrichtspijn.

HondroCream: instructies voor het gebruik en de prijs HondroCream

De handleidingen zijn alle ingrediënten en de toepassingsmethode. U moet reinigen van de huid op de plaats van de beoogde toepassing, is het het beste om te wassen met warm water en zeep en een handdoek droog. Breng vervolgens op het getroffen gebied een kleine hoeveelheid crème en wrijf het in de huid totdat het volledig geabsorbeerd. Wacht ongeveer een uur, daarna eventueel te wassen overtollige crème.

In feite zijn weinigen die de overblijfselen van de crème wassen nodig. Hij is prima en zeer dunne geur, heeft een delicate textuur, en nog belangrijker – vrijwel onmiddellijk na het aanbrengen begint op te warmen en gevoelloos. In plaats van te wrijven crème is er een aangename warmte, die geleidelijk en diep te ontspannen gespannen spieren. Degenen die al HondroCream hebt gebruikt, er rekening mee dat spiervermoeidheid als het “smelt”, om te worden vervangen door een aangenaam gevoel van warmte en vrede. Een uur na de eerste toepassing, is er verbetering van de mobiliteit in het gewricht. Het is duidelijk dat de gewrichten niet toestaan ​​naar andere gebieden van de spier, en als er geen pijn, geen kramp. Op de site van toepassing ook significant afgenomen weefsel zwelling.

Het enige wat in de instructies alarmerend is – er is geen specifieke contra-indicaties. Maar elk van de plantaardige bestanddelen die de mensheid voor een lange tijd, en herhaaldelijk getest door onze voorouders. Gezien het feit dat HondroCream is geen supplement, dit punt gemist kan worden.

Cream HondroCream, waarvan de prijs is ongeveer duizend … een pakket met een volume van 75 ml, dankzij een goede compositie is werkelijk in staat snel en blijvend pijn te verlichten, te verlichten spasmen, te verminderen ontsteking. Koop HondroCream alleen op gespecialiseerde websites, in supplementstores hij is niet te koop. Er zijn het leveren van diensten en pre-order.

analogen van Chandrakirana HondroCream

In de Pharmacopoeia van de Europen Federatie zijn er veel betekent soortgelijke dingen, maar geen van hen volledig deel van Chandrakirana is niet het geval. Gebruikt in crèmes en balsems van pijn in de gewrichten het vaakst maakt deel uit van de officiële medische stof (chemische) en enkele natuurlijke component van het extract of extract. Hier is een kleine lijst:

 • Menovazin – 12 … per pack – pijnstillende stoffen, procaine en benzocaïne en menthol (extract van pepermunt);
 • Hawkman – 25 … per pack – vaseline met paraffine en olie van kruidnagel;
 • ESPOL – 137 … een pakket – zalfbasis en uittreksel uit rode peper of capsaïcine;
 • Apizatron – 160 … per pak – een mengsel van analgetica en bijengif;
 • Hebben ervaren een onverwacht neveneffect – 180 … per pak -. Salicylzuur en een mengsel van het gif van de slang verschillende soorten

Er zijn veel pijnstillers en opwarming zalven, die uitsluitend bestaan ​​uit chemische supplementen -. Ibuprofena, butadiona, van indometacine en dergelijke

HondroCream: artsen

In het algemeen, de experts, als gewone stervelingen, positief.

Strikt genomen, Chandrakiran is slecht. Van medicijnen wordt gekenmerkt door inschrijving. Om het supplement vrij te geven aan de markt zo veel goedkoper. Veel fabrikanten gaan deze manier hoeft de voordelen van het supplement geen afbreuk.

Het ding is dat voor de registratie als medicijn onvermijdelijk stadium van klinische proeven, die kan oplopen tot 10 jaar. Dergelijke financiële kracht is alleen beschikbaar in grote farmaceutische bedrijven, waarvan de producten worden dagelijks verkocht. Degenen die de productie begint met minimale middelen, het is altijd makkelijker om een ​​slecht “draai” maak je het en om de kosten te dekken. Niets van wat bewijsmateriaal basis het probleem hier is niet de basis van de reclame -. Trucs van de marketeers

Little geheimen

Meer in een vrije toegang, die de fabrikant van Chandrakirana, is het niet mogelijk – gegevens is onderdrukt. Sommige bronnen verwijzen naar de verklaring van overeenstemming van de douane-unie, uitgegeven door OOO “Kapitalmarkt” (Moskou, Sokolnicheskaya plein, het huis A), afgegeven op vertoon van een cosmetische voor huidverzorging “BioFleur” Cream voor zijn rug van de aarde. De fabrikant – OOO “Fitopan”, te vinden op: Europa, Moskou, kolodezny pereulok, 2A. De verklaring is geldig tot januari 2025. Er is ook informatie over het gebied verkoop, het is enorm. Is de Europen Federatie, Kazachstan, Wit-Rusland, Oekraïne, Armenië, Azerbeidzjan en Kirgizië, Moldavië en Georgië, de voormalige Baltische republieken. Een dergelijke lijst spreekt boekdelen:. Een keer HondroCream in zoveel landen verkocht – vandaar, het effect van de adoptie is

Een ander onmiskenbaar aspect van de “voor” is de beveiliging. Geen chemische componenten en echte Ayurvedische formulering – de sleutel van het zijn hypoallergeen en een krachtige verwarmend effect. In de casual gebruiker zei dat de crème niet wordt aanbevolen voor mensen met individuele intolerantie is gebruikelijk in dergelijke gevallen, voorzorgsmaatregel.

Om eerlijk te zijn om te zeggen dat de markt van voedingssupplementen voortdurend concurreert met het supplement markt, aangezien de verkoop van hen zijn bijna gelijk. De strijd om “de klant” gaat met wisselend succes van voedingssupplementen meer dan supplementen verkocht. Wat onderscheidt Chandrakiran uit dergelijke zalven – allemaal natuurlijk met voorspelbare actie

.

Doubters als het pakket naar de dichtstbijzijnde laboratorium kan nemen om te bevestigen of te weerleggen vermeld op het etiket van de samenstelling.

Dit vind je misschien ook leuk...