Schoonheid

NikotinOFF – reviews, prijs, waar te kopen, nu kopen

Druppels Nicotine OFF van roken (NikotinOFF) , het idee van die werd geleend van de recepten van de traditionele geneeskunde gebaseerd op het gebruik van natuurlijke chitine (krab, rivierkreeft , insect vleugels, de menselijke nagels) met de toevoeging van plantaardige ingrediënten.

Het resultaat was de ontwikkeling van geavanceerde natuurlijk product, vrijwel verstoken van de tekortkomingen van chemische drugs en geïmproviseerde middelen om nicotineverslaving te overwinnen

De samenstelling en eigenschappen van druppels NikotinOFF

De stof Chitine aan de drug geïsoleerd uit krabshell. Onder zijn eigenschappen zijn onder andere onaangename gewaarwordingen die zich voordoen bij het roken op de achtergrond. Dit kan zich uiten in een onaangename geur, lichte misselijkheid en zelfs ernstig braken, en altijd in een scherpe onaangenaam gevoel. Aldus ontstaat een hekel aan het rookproces, dat vervolgens leidt tot een totale ontkenning van een verslaving. Dit is in overeenstemming met de medische theorieën, waar sprake is van een speciale term “aversieve therapie”, waarin de behandeling van afhankelijkheden in de vorming en consolidatie van het menselijk ongemak gaat als gevolg van slechte gewoonten. Echter, zijn eigenschappen niet beperkt tot chitine, aangezien het in staat is om het lichaam te ontdoen van diverse toxines, radionucliden en zouten van zware metalen. Daarmee is de praktijk van het reinigen van verschillende organen, in het bijzonder de darmen, waardoor het niveau van schadelijke cholesterol, bevordert deze stof het metabolisme.

Een ander belangrijk bestanddeel “Nan” of Libanees mint is een aromatische plant, die wordt gekenmerkt door spasmen en sedativa acties normalisatie van werkzaamheden van organen van het maag darmkanaal, eetlust, het overwinnen van de misselijkheid.

Deel van NikotinOFF gebruikte eigenschappen zoals Libanezen als nieuw als tegenwicht hoesten, hoofdpijn, spasmen van de bovenste luchtwegen, zodat grotendeels verminderen de ontwenningsverschijnselen beznikotinovye. De nervositeit wordt verlaagd, en stemming stabiliziruemost.

Mistletoe is een zeer bekende instrument voor de normalisering van HEL, ontspannend en rustgevend, het niet geven van de ontwikkeling van slapeloosheid en vermoeidheid. Gebruik Nicotine Uit de maretak effectief elimineert het verlangen om te roken in uitdagende en problematische situaties. Met de hulp van de maretak metabolisme aktiviziruyutsya, het bevordert de uitscheiding via de nieren van schadelijke stoffen en versterkt de bloedvaten.

Nikonn Off heel vaak aanbevolen door artsen aan nicotine verslaving te overwinnen.

Contra NikotinOFF

Onder de contra-indicaties zijn onder meer: ​​individuele onverdraagzaamheid van componenten, zwangerschap en borstvoeding. Allergische verschijnselen bij het gebruik van deze drug kan nog steeds plaatsvinden, om zo te gaan gebruiken met de nodige voorzichtigheid.

Munt in de samenstelling van de Nicotine Off vereist een zorgvuldige toepassing van een lage bloeddruk en spataderen. Ook is het gevaarlijk als slaperigheid, brandend maagzuur, vrouwelijke en mannelijke onvruchtbaarheid. Maretak is ook niet gebruikt tijdens de zwangerschap en borstvoeding, ernstige vermoeidheid, hypotensie, hypothyreoïdie, openlijke pathologische aandoeningen van het hart en de nieren.

Echter, als je een druppel Nikotin OFF toe te passen, zich te houden aan de eisen van de gebruiker en rekening houdend met de contra-indicaties, bijwerkingen zijn meestal niet evident.

Application NikotinOFF

De Nicotine OFF heeft niets te maken met voedsel, en neem het wanneer. Het wordt toegevoegd aan warm eten of drinken, maar onverdunde deze druppels is heel aangenaam om de smaak hebben een goede smaak. Men moet eten 25-30 druppels, drie keer per dag, op zijn minst. Als u last van een scherp verlangen naar nicotine is toegestaan ​​om vast te houden in je mond voor ongeveer zeven druppels, en ze vervolgens te slikken.

In parallel met de voltooiing van de cursus daalt OFF moet Nicotin het aantal sigaretten te verminderen gerookt.

U vaak gezondheidsproblemen? Dan is voor u ons abonnementen!

Onze artikelen over het onderwerp NikotinOFF

 1. De toepassing van druppels Farmazolin
 2. Zalf Levomekol
 3. Limb ischemie
 4. Liveback
 5. Hoe druppels nemen OneTwoSlim?
 6. Oogdruppels
 7. Oogdruppels Allergie
 8. Oogdruppels taufon
 9. Drops galazolin toepassing en instructie
 10. Oogdruppels Allergie
 11. OL>

Dit vind je misschien ook leuk...