Nieuws

Provocative Gel – adviezen, opmerkingen, prijs, waar te kopen

Volgens de feedback van vrouwen, vele paren geconfronteerd met problemen in hun seksuele relaties. Soms is een vrouw is niet gemakkelijk om een ​​orgasme te bereiken, wordt beïnvloed door een aantal oorzaken kan libido verminderen. En het is natuurlijk dat iedere man tegen elke prijs zal proberen om zo veel plezier te leveren aan uw partner en maak sex onvergetelijk. Om dit doel, de perfecte gel Provocatie te bereiken.

Als er geen opwinding bij een vrouwelijke Provocerende Gel

Als tijdens de seks de vrouw nog niet heeft bereikt orgasme, voor mannen is het natuurlijk om onszelf te wijten. Echter, niet alle gevallen van seksuele ontevredenheid van een vrouw hangt af van de partner. Kan heel veel redenen waarom vrouwen niet voelen plezier van het maken van liefde.

In de eerste plaats, deze nerveuze stress. Het is geen geheim dat de moderne tempo van het leven legt een sterk genoeg opdruk op psychologische toestand van de vrouw. En als gelijkspanning heeft geen invloed op de kwaliteit van het seksuele leven. Daarnaast krijgen in een vicieuze cirkel “work – home – kinderen”, het is niet gemakkelijk om tijd te maken voor de fysieke en vooral psychologische rust. De mate van opwinding en sensatie tijdens een orgasme bij vrouwen wordt ook beïnvloed:

 • Slechte gewoonten.
 • Een verkeerde voeding.
 • De aanwezigheid van psychologische barrières en complexen, die in de verkeerde opvoeding uit de kindertijd werden gelegd.
 • De hormonale stoornissen.
 • Bad ecologie.

Rich seksleven, die plezier brengt voor beide partijen, en helpt om de stemming te verbeteren, is de relatie van het paar te versterken. Daarnaast is de prijs van de lange termijn ontevredenheid is de verschijning van een groot aantal problemen met het voortplantingssysteem. Dat zeggen de artsen-seksuologen en vele adviezen over de discussiefora.

Een afrodisiacum, dankzij het gemak om te gebruiken, intuïtieve annotaties, relatief lage kosten en veilige samenstelling is een geweldige manier om in het privé-leven van mannen en vrouwen het genot van een wederzijdse orgasme en nieuwe sensaties te brengen. Voor alle bijkomende vragen die zich kunnen voordoen in het proces van het kiezen van een gel kan helpen om te reageren op video, die is gemakkelijk te vinden op de website.

Composition Provocerende Gel

De gel werd ontwikkeld met de deelname van gekwalificeerde seksuologen en andrologen. De nadruk wordt gelegd op de maximale veilige concentratie van plantaardige bestanddelen. EM> Daarnaast is de inhoud van bestaande elementen en verbindingen die de veiligheid bevorderen en de penetratie van de gel te vergemakkelijken door de huid strikte gestandaardiseerd volgens de eisen van de huidige wetgeving. Bovendien, om de samenstelling gebruiken is volkomen veilig. Het risico op allergische reacties praktisch tot nul gereduceerd. Natuurlijke ingrediënten die in de crème die de afscheiding van deze hormonen stimuleren:

 • Serotonin. Bij mannen, verlengt de tijd van geslachtsgemeenschap, dat er nog meer plezier aan de partner zal brengen. Bij vrouwen productie van serotonine draagt ​​bij aan een langere en sterkere orgasme.
 • Dopamine. Het zal het gevoel van soepelheid te geven, te verlichten stijfheid en schoon complexen. Partners zal verschijnen om een ​​wederzijds verlangen om iets nieuws te proberen.
 • endorfine, die ook wordt genoemd hormoon van geluk. Dit hormoon zal een gevoel geven niet alleen fysiek, maar ook morele tevredenheid met partner, psychologische genot van intimiteit.
 • Oxytocine productie, die stimuleert ook de crème van provocatie, in combinatie met andere stoffen die het zal helpen om volledig te ontspannen en tot in de kleinste nuances om het plezier van seks te voelen.

Zo is de samenstelling van dit medium heeft geen invloed op de fysiologische hormonale evenwicht tussen mannen en vrouwen, maar stimuleert alleen hun natuurlijke afscheiding, het verbeteren van intimiteit. Verbetering van erecties bij toepassing Confronterend gel wordt verkregen door verbeteren van de bloedsomloop in de penis, het verhoogt ook de gevoeligheid van de zenuwuiteinden. De verklaring geeft aan dat het advies (intieme) bevat water en glycerine. Het zorgt voor een aangename en delicate textuur, gemakkelijk aan te brengen. Bovendien maakt deze samenstelling te gebruiken als glijmiddel. Het product bevat het enzym hyaluronidase, die een lichte antimicrobiële werking biedt, en pepermunt en cafeïne dragen bij aan het uiterlijk vrij ongebruikelijk sensaties tijdens de seks.

De toepassing en andere nuttige informatie Prikkelende Gel

Abstract het gebruik van de drug is zeer eenvoudig. Cream (gel) Provocation bedoeld voor gebruik bij mannen. Voor het aanbrengen moet je een douche neemt, en vervolgens 10 minuten voor geslachtsgemeenschap toe te passen zachtjes op de penis. De handleiding informeert dat de gel Provocatie is niet nodig. Eenvoudig genoeg smering, niet meer dan een paar minuten, en daarna nam hij zichzelf. De resten van de crème op de penis goed werken als een smeermiddel, het verhogen van provocatie in de intima.

Voor de verandering seksuele relaties, gelden de smeermiddel u en de vrouw. Haar zachte bewegingen nog verder zullen opstuwen wederzijdse opwinding. Volgens de adviezen, het effect van het gebruik van de gel zichtbaar in slechts een paar minuten. Voor de geslachtsgemeenschap bij mannen is er een aangenaam gevoel van warmte die zich verspreidt van de penis, de opbouw van opwinding. En met het begin te bereiken hetzelfde gevoel en het verschijnen van de vrouw. Bovendien is een dergelijke actie zijn advies (intiem) manifesteerden zich door de eerste toepassing.

Een groot pluspunt Provocerende gel wordt ervan uitgegaan dat de contra-indicaties voor het gebruik ervan daar. De adviezen beweren dat als je het gebruikt in overeenstemming met de aantekening, is het niet een allergische reactie s en onaangenaam gevoel veroorzaken wanneer het wordt toegepast in zowel mannen als vrouwen. Negatieve berichten zijn verbonden met zijn relatief hoge kosten, maar het is meer dan gecompenseerd door het effect. Nee er is geen leeftijdsgrens om de crème te gebruiken. De voordelen van het gebruik van:

 • Cream Provocatie (intiem) te bestellen bij een online apotheek. Prijs voor Provocerende gel is in het bereik van 1200-1300 …. Bij het bestellen kunt u ook contact op met de retailer om feedback over de gel aan te bieden. Sommige websites, in aanvulling op een eenvoudige indicatie van de prijs, post en video waarin de instructies en het principe dat geldig is crème, en hoe nauwkeurig met hem te werken. Dergelijke provocaties zijn zeer nuttig voor vele bezoekers van de site.
 • Een ander onvergelijkbaar voordeel van het internet is anonimiteit. Sex crème handleiding op verzoek van de klant is verpakt in ondoorzichtige verpakking, zodat een vreemde nooit raden naar de inhoud van het pakket. Want voor veel mensen is het erg belangrijk om problemen in de seksuele sfeer in het geheim te houden. De kosten van de drug als het belangrijk voor een man mag alleen bekend om de post koerier en de ontvanger.

Aangezien de adviezen van de klant, stimulerende gel Provocatie (intiem) kan een aanzienlijke verbetering van het seksleven van mannen en vrouwen, de diversiteit en het stimuleren van innovatie te introduceren. Veel erover eens dat de verbetering van de kwaliteit van het seksuele leven een positieve invloed hebben op de relatie koppels zijn het oplossen van langdurige conflicten in de familie, het schoonmaken van onnodige ontevredenheid. Kies voor kwaliteit gereedschappen en intimiteit zal zeker bekoren.

Dit vind je misschien ook leuk...