Schoonheid

Realquit – prijs, adviezen, waar te kopen, het origineel, waarom je zou moeten kopen

Hoe vaak heb je geprobeerd te stoppen met roken? STO? Duizend? Twee of misschien vijf? En dat allemaal zonder resultaat? Misschien heb je gewoon niet wist over zo’n uniek en zeer effectief middel tegen roken, als biomagnificatie EM> Realquit

Zwakke wilskracht, gebrek aan tijd, jaren van gewoonte of gewoon luiheid – dit alles is nu absoluut niet belangrijk, als je deze krachtige drug die echt een einde zal maken aan uw schadelijke verslaving EM> Navigatie artikel

Waaruit bestaat Realquit?

Het is niet nodig om op te kauwen, zuigen en uren in beslag nemen. Realquit twee kleine magneten, die op bepaalde punten van het oor bevestigd. Deze punten zijn verantwoordelijk voor de drang om te roken.

Wetenschappers hebben bewezen dat de oorschelp bestaat uit een groot aantal zenuwuiteinden, het zogenaamde punten, die elk verantwoordelijk voor het werk van een orgaan of lichaamsdeel. Het is nauw verbonden met het zenuwstelsel, zodat het gebruik ervan kan het volledige lichaam beïnvloeden.

Het principe van het gebruik van magneten is vergelijkbaar met acupunctuur – acupunctuur effecten op reflexpunten. De naald activeert de impulsen die een keer in de hersenen, activeert remmende interneuron cellen.

Het resultaat is een blokkering van dat gebied van de hersenen dat verantwoordelijk is voor het hunkeren naar nicotine. Met andere woorden, er is een blokkering van dat gebied van de hersenen dat het signaal van het aangetaste orgaan interpreteert.

Dezelfde werking treedt voor biomagnetische roken Realquit die tevens een signaal naar de hersenen sturen.

Het werkingsprincipe van Realquit

Het oppervlak van de magneten Realquit wordt gemaakt van 24-karaats vergulde. Daarom wordt de mogelijkheid van een allergische reactie s uitgesloten. Ze druk uitoefenen op een bepaald punt, die absoluut identiek acupunctuur. Het resultaat is activatie van afzonderlijke hersengebieden belast tabaksverslaving.

In tegenstelling tot acupunctuur, Realquit kunt u een onbeperkte hoeveelheid tijd te dragen naar een resultaat te krijgen. Ze zullen niet interfereren met uw normale activiteiten, recreatie. De magneten had niet het gevoel in het oor en hebben absoluut geen contra-indicaties.

Door de uitstekende magnetische eigenschappen van de inrichting veilig en stevig bevestigd aan het oor.

Hoe Realquit gebruiken?

Elk pakket bevat gedetailleerde instructies over het gebruik van Realquit in Europen. Voor het gemak van onze lezers hebben we ook in detail te beschrijven alle fasen.

1Перед gebruik zorgvuldig wassen en drogen uw handen en veeg de ear.2set magneet van een kleinere diameter aan de binnenzijde van de oorschelp aan de top, in het gebied van Oreo.3Большой magneet te installeren op de externe kant, vlak voor de kleine magnet.4When je linkshandig bent, moet magneten op de linker oor geplaatst worden.

Als u enig ongemak voelen, de locatie van de magneten kan echter variëren binnen de actieve zone.

Draag ze elke dag gedurende ten minste 4 uur per dag. Het is het beste om te gebruiken magneten Realquit anti-Roken tijdens een vakantie wanneer u kunt ontspannen. In deze toestand zal de magnetische pulsen veel dieper door te dringen, sneller en efficiënter te maken.

Een positief effect treedt na 3-4 weken regelmatig slijtage! Em> De eerste symptomen zijn niet lang op zich wachten:

 • het aantal sigaretten dat wordt verlaagd;
 • gebrek aan verlangen veel rook;
 • ongemak bij het roken, die zal leiden tot sigaretten te stoppen.

Door de onderlinge aantrekking biomagnificatie Realquit vasthouden zeer strak.

De voordelen van Realquit

Het leven zonder Roken is nu mogelijk voor zelfs de meest zware roker met jarenlange ervaring! Dat is absoluut waar. Doordat het toestel unieke eigenschappen. Hier zijn de belangrijkste voordelen Realquit:

 • overzicht van alle mensen gebruiken, van alle leeftijden;
 • activeert hersenfuncties, die helpt om spenen te roken;
 • afgestompt en vervolgens geleidelijk verdwijnt het verlangen naar nicotine, wat met name in stressvolle situaties
 • absoluut geen bijwerkingen, pijn en ongemak;
 • U kunt op elk gewenst moment;
 • mensen te spenen van het roken geleidelijk, zonder pijn, stress.

De magneten tegen het roken Realquit is met name geschikt voor mensen die niet genoeg wilskracht. En raadpleeg een arts deze nauwelijks nodig, omdat het product volkomen veilig is.

De deskundigen Realquit

Ieder van ons weet dat roken schadelijk is voor het hele lichaam. Van nicotine net zo lijden nier, hart, voortplantingssysteem, neus-keelholte, enz. Nodigen u uit om te lezen beoordelingen van de artsen over Realquit.

Alekhine Valentin Petrovich, arts-otolaryngologist

“Als een audioloog met 20 jaar ervaring kan ik zeggen dat in 97% van de gevallen, nicotine is de oorzaak van verschillende ziekten van het strottenhoofd en de longen, met inbegrip van kanker.

Echter, om te stoppen met roken in een handomdraai is niet voor iedereen. Dat is gewoon het probleem en besluit Realquit hebben. Voor veel mensen is het een echte redding geworden. Het is absoluut onschadelijk en helpt om te gaan met de verslaving.

Bovendien is de persoon is geen lijden, psychologische ervaringen beleven. Integendeel, de magneten effectief afstompen de drang om een ​​sigaret te roken, dus het spenen proces is veel zachter. Veel patiënten die roken, beveel ik dit product gaf het hoge cijfers.

Inna Stepashin, gynaecoloog

“Always ongemakkelijk voelen wanneer ik naar de receptie van een jonge vrouw of een aanstaande moeder, waaruit straalt een geur van sigarettenrook komen. Altijd geprobeerd om een ​​gesprek met hen en uit te leggen hoe gevaarlijk is roken voor haar en de baby. In reactie, hoorde ik maar één ding -. kan niet weigeren, te weinig wilskracht

Over biomagnetisch Realquit ik geleerd van een buitenlandse medische tijdschrift. Het blijkt dat in de Verenigde Staten, dit product is al lang met succes gebruikt. Indringende het principe, heb ik besloten om het aan te bevelen om hun rokende patiënten. Omdat de magneten zijn absoluut onschadelijk en zal niet leiden tot schade aan de aanstaande moeder en haar baby.

Het resultaat is gewoonweg verbluffend. Van de 10 patiënten, 8 van mijn stoppen met roken. Bovendien is er geen negatieve gevoelens, ongemakken zij ervaren. Alle vrouwen die willen om hun gezondheid te behouden, maar kan niet stoppen met roken, stel ik voor om te kopen biomagnificatie Realquit.

Contra-indicaties voor het gebruik van Realquit

Ik hoop van harte dat onze aanbeveling niet nodig heeft voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, omdat dit belangrijk is voor u en uw baby voorzichtig en verantwoordelijk zal zijn. Ook zijn er een aantal andere beperkingen.

De fabrikant raadt aan dit product bij te gebruiken:

 • de aanwezigheid van een pacemaker, omdat de magnetische golven kunnen een negatieve invloed op zijn werk;
 • aanwezigheid van geïmplanteerde pompen voor continue insulinetoediening;
 • allergische reactie en het metaal.

In alle andere gevallen, u het apparaat voor de behandeling van tabaksverslaving. EM>

terug naar inhoudsopgave ↑

Prijs en waar te Realquit kopen?

Buy Realquit op de officiële website van de leverancier. Maar de kwestie van de kosten is altijd van belang voor iedereen. En het is nog niet eens over de hoeveelheid geld, en hoe heilzaam, gerechtvaardigd en nuttig aankoop.

Kunt u mij vertellen hoeveel geld u uitgeeft aan sigaretten? Pack zelfs de meest elementaire sigaret is niet zo goedkoop. En als je bedenkt dat de dag dat je een gemiddelde van 1-2 en nog meer packs rookt, is het duidelijk dat de hoeveelheid verzamelde een fatsoenlijke.

De prijs van magneten van het roken Realquit is een druppel in de emmer, in vergelijking met de dag-tot-dag kosten van de aankoop van sigaretten, en niet te vergeten de gezondheid, die verdwijnt met elk trekje. En magneten je maar één keer te kopen.

Ik wil ook wat duidelijkheid te brengen. De website obzorfan.ru is niet bezig met de verkoop van het product. Wij zijn een bron van informatie, waarvan het voornaamste doel is interessant, behulpzaam, vol met informatie over nieuwe beauty producten, gezondheid, thuis. Op onze site kunt u kennis maken met beoordelingen, artikelen, recensies, commentaren te krijgen.

Alle vragen met betrekking tot de levering, de prijzen, kenmerken van het product kunt u vragen op de officiële website van de leverancier. Om dit te doen, klikt u op de knop.

En de prijs was Realquit:

 • Europe 1190 …;
 • Oekraïne is 380 UAH;.
 • Belarus 369 000 BYR.RUB;.
 • 5495 Kazachstan tenge;
 • Moldavië 350 lei;
 • 1799 Kirgizië som;
 • Letland 29 EUR;
 • Litouwen 29 EUR;
 • Duitsland 40 euro;
 • Italië 40 EUR;
 • Polen 78 PLN.

De hoge populariteit van het product heeft geleid tot de opkomst van een groot aantal van de scams die nep verkopen. Bij aanschaf van een product op de officiële website, bent u gegarandeerd aan het oorspronkelijke product te krijgen.

Let op de kosten. Als het in twee of zelfs drie keer minder dan wat is vermeld op de officiële website, dan is het meest waarschijnlijk, wil je gewoon geld in. U heeft zelf moeten begrijpen dat een kwaliteitsproduct, goed bewezen in de markt, kan niet goedkoop zijn .

Reviews over magneten Realquit

De meeste beoordelingen zijn positief over Realquit. Degenen voor wie het product was een regelrechte teleurstelling waarschijnlijk wordt gebruikt het van tijd tot tijd, zijn niet verbonden aan de punt van het oor, of gewoon vergeten om het te dragen.

Serieus en met alle verantwoordelijkheid voor de behandeling, dan is een positief resultaat zal zich niet laten wachten benaderen. Hier een aantal echte feedback over biomagnetisch Realquit.

Nooit schreef geen commentaar, maar hij kon het niet laten. Jongens, dit is echt cool stuff! Vele malen heb ik stoppen met roken. Herziene berg video’s, lees veel van de artikelen, maar het resultaat was de aanbeveling om niet baten.

Ja, begonnen met roken een beetje minder, maar nog steeds niet in staat was om te stoppen. De magneten Realquit afgevoerd als shocktherapie, die zouden hebben bijgedragen tot deze gewoonte altijd stoppen. Slijtage voor bijna 2 maanden. Mijn score slechts drie sigaretten per week. Dit was een pakje per dag!

In het algemeen, zal ik dit zeg, het werkt echt, maar alleen op voorwaarde dat regelmatig moet worden gedragen, niet te vergeten. Veel geluk voor jullie allemaal!

Igor Travinsky, 44 Modakurichi te beginnen op de middelbare school. Begonnen met een sigaret in een week, en dan zo op te scheppen. Geleidelijk aan werd ik gebruikt en begon te roken bijna een pakje per dag. De problemen begonnen met de keel, stembanden die over het algemeen nodig om de operatie uit te voeren.

Stel een magneet. Na merkte twee weken die begon om minder te roken, de pull is niet zo sterk. Geen ongemak was het niet. Een maand is praktisch geweigerd van sigaretten. En geen lijden, psychose, slecht humeur was het niet.

Bedankt voor zulk een nuttige ding. Voor rokers, het is een echte redding.

Natalya Borovaya, 28 jaar

Om magneten Realquit had alles -. De patch, gom, sessies van psychologische correctie, bedrijven van rokers en een groot aantal van de onzin, die niet helpen

Besloten om te proberen dit product. Was zeer verrast toen na twee weken van het dragen bleek dat in mijn rugzak naar het einde van de dag waren er veel meer sigaretten dan gebruikelijk. Ik dacht dat het misschien iets of wat.

Maar na twee weken uiteindelijk overtuigd dat het gereedschap werkt. In de pauze, een collega van gewoonte bood een sigaret, en ik wil niet! Kun je je voorstellen gewoon niet willen! Voordat, zou ik nooit weigeren.

Ik zou ook toevoegen dat ik verbeterde mijn fysieke conditie. Actiever geworden, verloren vermoeidheid, lusteloosheid. In het kort, zou dit ding aanraden.

Dit vind je misschien ook leuk...