Gezondheid

Vitaelife Pharma Omega 3 – de prijs, waar te kopen, capsules

Een van de meest gesproken over de recente problemen in de geneeskunde is het belang van omega-3 meervoudig onverzadigde vetzuren. Moderne voedingsdeskundigen, gerontologists, experts op het gebied van voedingssupplementen en problemen van het ouder worden, zet de nutraceuticals in de eerste rijen op de effectiviteit en het nut van suppletie.

Wat is het?

Omega-3 behoren tot de klasse van meervoudig onverzadigde vetzuren en, samen met andere lipiden omega moet regelmatig doen van buiten het menselijk lichaam. De belangrijkste omega-3 vetzuren zijn dokozagexaenova (DHA), eicosapentaeenzuur (EPA) en alfa-linoleenzuur (ALA). DHA en EPA in kleine hoeveelheden kan worden gesynthetiseerd in het lichaam ALA, maar de synthese daarvan is zo klein dat 5% van de behoeften van het lichaam doet. In verband met dit feit, kunnen alle drie de zuren worden beschouwd als onmisbaar zijn voor het lichaam, en ze hebben altijd te maken met voedsel of in te vullen formulier .

De verhouding

Het is belangrijk om te onthouden dat de sleutel tot een perfecte gezondheid is de verhouding in het lichaam omega-6 en omega-3 vetzuren. Dat omega-6s een inflammatoire werking, veroorzakend en veroorzaken diverse soorten ontsteking en zwelling. Omega-3, integendeel, ontslaat de ontstekingsreactie. De optimale verhouding omega-6 tot omega-3, volgens verschillende bronnen, is 2:59-04:59. In Europa is de meerderheid van de bevolking bereikt deze verhouding 1: 100, waarbij een ander soort systemische ontstekingen en ziekten veroorzaakt en versnelt het verouderingsproces. In dit opzicht is het belangrijkste punt in het corrigerend vermogen van de bevolking is verrijking van het dieet met omega-3-vetzuren, op de achtergrond van het beperken van omega-6 die overvloedig is opgenomen in verschillende plantaardige oliën, zo geliefd door de meeste Europens.

De gunstige eigenschappen van omega-3 vetzuren

Naast de anti-inflammatoire werking van deze klasse van stoffen heeft een aantal specifieke eigenschappen. Omega 3-vetzuren omvatten de membranen van alle lichaamscellen. Vooral groot is hun rol bij de vorming van de binnenwanden van de bloedvaten. Zonder voldoende hoeveelheden van deze lipiden in het bloed, het endotheel van het vaartuig dat voortdurende regeneratie vereist, vormt een defecte structuur die wordt voortdurend ontsteking en vorming van atherosclerotische plaques. Als gevolg van de aanzienlijke impact hebben op de vorming van een gezonde bloedvaten, omega-3 momenteel gezien als een belangrijk supplement voor de preventie en behandeling van hart- en vaatziekten.

Net zo belangrijk deze lipiden en om de vorming en de normale werking van het centrale zenuwstelsel te waarborgen. Dus, in de grijze stof van de hersenen dokozagexaenova zuur is meer dan 3% en rechtstreeks van invloed op het niveau van intelligentie, stress, cognitieve vaardigheden. Een bijzonder grote behoefte aan DHA in de zich ontwikkelende hersenen van het kind. Als in de periode van intensieve groei levert de beschikbaarheid van voldoende hoeveelheden omega-3 niet te verzekeren en actief in de voeding voedingsmiddelen rijk aan transvetten (koekjes, cakes etc.) op te nemen, moet je niet verbaasd toen zijn dat de hersenen van het kind zal worden gebouwd van margarine, en de kleine man zal passende geestelijke vermogens aan te tonen.

Modern wetenschappelijk onderzoek heeft een aantal andere eigenschappen van omega-3 meervoudig onverzadigde vetzuren onthuld. Onder hen irarenai effect op het normaliseren van het immuunsysteem. Lipids handelen op alle niveaus, het waarborgen van de normale rijping van immuuncellen. Dit is grotendeels te wijten aan het anti-tumor effect. Ontwikkeld immuunsysteem alert beschermt het lichaam in de strijd tegen kankercellen.

Well bewezen omega-3 voor de bestrijding van verschillende ziekten van de gewrichten. Arthritis voordeel met de mogelijkheid van lipiden om de ontstekingsreactie te verminderen en te normaliseren het immuunsysteem en het lichaam krijgt ontdoen van als gevolg van de invloed op het metabolisme en de bloedcirculatie. Het vermogen van omega-3-vetzuren vertragen van het verouderingsproces , te voorkomen dat de ontwikkeling van aan leeftijd gerelateerde veranderingen. Gerontologen herkent ze als een van de belangrijkste onderdelen van een gezond dieet voor een oudere persoon, samen met vitamines en antioxidanten. Een positief effect suppletie zuren en huid en haar.

Bronnen van omega-3

Waar kunnen we omega-3? In normale omstandigheden de belangrijkste bronnen, in feite slechts twee. Deze vette vis die in het wild noordelijke zeeën en lijnzaadolie . Helaas, deze vis in het dieet van de algemene bevolking is vrijwel afwezig, en Lijnzaad olie kan niet dienen als een compleet en de enige bron van deze lipiden, in verband met het bestaan ​​van slechts één alfa-linoleenzuur, in afwezigheid van docosahexaeenzuur en eicosapentaeenzuur zuren. Op zijn beurt, de meeste van de gunstige effecten van omega-3 als gevolg van slechts DHA en EPA, die alleen visolie worden geserveerd. Om dit probleem op te lossen een extra omega-3 supplementen. Er zijn twee vormen van dergelijke additieven. Het is een concentraat van omega-3 in vloeibare vorm, als een antioxidant en conserveermiddel die vaak wordt toegevoegd vitamine E en capsulevorm van omega-3, waarbij de lipiden worden beschermd luchtdicht gelatinecapsule. Typisch is de vloeibare vorm is goedkoper en ingekapseld beter beschermd tegen schadelijke omgevingsfactoren.

Hoe te kiezen?

Omega-3 gepresenteerd voor verkoop in een breed assortiment. Hoe kan het Supplement die het beste bij u past?

Laten we beginnen met de veganisten. Als u veganistisch of vegetarisch, en willen omega-3-vetzuren van plantaardige oorsprong, naar keuze te nemen -. Veganistisch omega-3

De rest moet u het verschil tussen visolie en vet te leren kennen. De eerste is vervaardigd uit vislever, welk lichaam ophoopt schadelijke metalen en giftige stoffen. Als het eindproduct slecht wordt behandeld, kan dit schadelijke stoffen blijven. Fish ook vetten die zijn verkregen uit vis spieren en daarom beter om de voorkeur te geven aan hem.

Het is ook noodzakelijk om aandacht te besteden aan de zwarting van het toevoegsel van de twee meest gunstige vetzuren. Eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA)

Volgens de aanbevelingen van de American Heart Association – American Heart Association – in dag 250-500 mg EPA en DHA zou moeten nemen. Daarom is bij het kiezen van vergelijken van de inhoud van deze zuren in één dosis. Houd rekening met de voedingswaarde van het voedsel dat je verbruikt een sportieve activiteit (voor sporters aanbevolen dosering bij de bovenste grens) en gezien de aanbevolen doseringen, kies de meest geschikte Supplement. Antarctische krill olie, bijvoorbeeld in een capsule bevat 60 g EPA en 28 g DHA en onze Omega-3 Plus Elite bevat een startdosis van EPO – 530 mg. Op onze website is een selectie van suppletie met omega-3: hier vind je altijd wat je nodig hebt.

Hoe te nemen?

De dosering kan variëren afhankelijk van het doel. Om de basisbehoeften voor metabole processen, is het voldoende om tot 500 mg product per dag. Om de bloedstolling en het voorkomen van hart- en vaatziekten te verminderen dosis niet veel toenemen. De dagelijkse dosis kan eenmaal worden gebruikt tijdens een maaltijd, en kan worden onderverdeeld in meerdere methoden. Wees ervan bewust dat bij het nemen van buitensporige hoeveelheden omega-3 kan ontwikkelen bijwerking s in de vorm van aandoeningen van het maag-darmkanaal, lagere bloeddruk, verhoogd bloedingsrisico. Als u deze symptomen moet u stopt met het innemen van het geneesmiddel en een arts raadplegen.

De extra inname van omega-3 is de sleutel tot een goede gezondheid en actieve levensduur. Echter, voordat het aanbrengen moet u overleggen met een specialist.

Dit vind je misschien ook leuk...